baby otázka na vas,ked uzivate hak mate nechránený styk s priateľom?necháte ho nech sa do vas spravy?Pýtam sa informačné lebo ma to zaujíma.
Dr.mi povedala ze milovanie si kludne od prvého dňa môžme uzivat na plno az do vyvrcholenia priateľa,no stále som radšej stym opatrná. Kamarátky brali hak a povedali mi ze normálne sa do nich muž urobil stále non stop ze preto tu antikoncepciu berú. Len ma zaujíma vaša skúsenosť.
@marieta1978 tak moja dr mi povedala ze ked začnem hak brat od prvého dňa cyklu tak som chranena hneď,no samozrejme prvy mesiac cely som sa chránila,a teraz už beriem dlhší čas no radšej cez plodne dni si dávame pozor, len ma zaujímala skúsenosť iných žien ked beru hak ci stále majú nechránený styk aj cez plodne ci neplodné dni
@diamond007 super ďakujem,tak sa nejdem stresovat strachovať a nebudem riešiť ked užívam pravidelne
@marieta1978 keď začneš brať v prvý deň MS tak si chránená hneď
@luciaa77 aké plodné/neplodné dní? Veď berieš HAK žiadne také dni nemáš
Moj muz tomu neveril, vzdy islo vsetko von. Ale zas jemu to ani nejako nevadi ze sa neurobi dnu.
Keď som brala hak žiadnu inú metódu sme nepoužívali, teda okrem prvých 7 dní úplne na začiatku a za tých x rokov co som ju brala nikdy nezlyhala
@luciaa77 neviem ako je to v tých prvých dňoch ale užívam antikoncepciu dlhodobo a mame normálny nechránený sex 😊
@zadda1 pre mna to nie je ziadna zmena, dokonca aj ten cyklus mam nadalej hrozny. Mne ked to lekarka navrhla pri tretom tehotenstve az ma zamrazlilo a bolo to naozaj najtazsie rozhodnutie v mojom zivote. Ale kedze som mala aj zle vysledky z hematologie a dalsie dieta by bol velky risk, nakoniec som sa rozhodla takto a nelutujem.
@fiafia patria medzi tie lieky aj antidepresiva?
@luciaa77 od prvého určite nie,až po siedmich dňoch od začatia užívania HAK už môže byť nechránený styk,prvých sedem dní sa treba chrániť.