Antikoncepcia - názor lekárky

Ahojte mam taky problem .. zatial nechceme s priatelom babatko nie sme pripravení ja chcem doštudovať a on si chce najst poriadnu pracu a ked budeme vedieť že už je čas tak sa pustime do snaženia a preto si dávame pozor do teraz sme používali len kondom lenže jemu to vadi mne to začína vadiť tiež tak som šla za lekárkou tá mi povedala že mi neodporúča tabletky pretože som silnejšia a znižuje sa účinnosť tak som sa pýtala na ine riešenie povedala mi že mame to riešiť tak ako to bolo do teraz vraj su rozne kremy a čipky lenže ona nevie aka je ich spolahlivosť ...no zažili ste už taký pristup lekára? do teraz som bola spokojna no toto ma vytočilo že mi povedala vyskušaj krem a bud alebo .. určite zmením lekára len ma zaujíma názor na ten krém či ho niekto používa alebo mám hladať inu možnosť len neviem aku 😔

0silvia0
4. jan 2015

@neviemvymyslietmeno možno ti tvoja lekárka len diplomaticky chcela naznačiť, že hormonálna antikoncepcia nie je až taká neškodná, ako sa to prezentuje. A nechcela ti to povedať priamo

neviemvymyslietmeno
autor
4. jan 2015

@ 0silvia0 chápem ale naznačila mi to tak ako keby nebola ina možnosť len kondom ..

17alexis
4. jan 2015

@neviemvymyslietmeno neviem od kedy je antika malo ucinna pri silnejsich babach. Samozrejme, treba skusat lebo hak moze mat na teba nejaky negativny vplyv vo forme vedlajsich ucinkov.ja som vyskusala tri kym mi jedna sadla. Osobne by som sa dost bala kremov. Neverim tomu.

lucy125
4. jan 2015

Ja po porode som používala 2x hak,ale neskor som ich dala preč,používam čipky Pharmatex a uplne v pohode.vložiš hlbšie do pošvy a za 5min učinkuju a učinkuju 4h,nemusiš to brat denne ak nemate sex.u mna zatial top,hormonalna hak sa može schovat su bez predpisu a neobsahuju hormony 🙂

natalia13
4. jan 2015

Ja som phmtx. Používala presne podľa návodu A predsa som otehotnela...nechcem nikoho odradiť každý organizmus je iný ale ja po tejto skúsenosti týmto antikoncepcia. Neverím

vso10
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
betka28
6. jan 2015

Ahoj, ja uprednostňujem radšej bezhormonálnu antikoncepciu, stretla som s novým spôsobom, vyskúšali sme a som veľmi spokojná....je to vlastne malý prístroj - Cyclotest. Ukazuje ti údaje o plodných/neplodných dňoch...na tomto www stránke sú viac info o prístroja: www.antikoncepcia-cyclotest.sk . Môžem iba odporúčať, je to prirodzená cesta a nemám nežiadúce vedľajšie účinky... 🙂

lenka155
13. aug 2022

@17alexis ahoj myslis ze staci si dat krem a moze sa spravit a je to ok alebo stale to davat mimo?

lenka155
13. aug 2022

@natalia13 mala si sex s tym ze sa urobil aj dnu alebo sa urobil mimo a doslo k otehotneniu?

janula2511
10. dec 2023

@vso10 aky problém si mala s Mistrov?

vler
10. dec 2023

@neviemvymyslietmeno aj mne sa lekarkin pristup zda cudny. Uz len to ze sa Ti zda ze Ti informacie "naznacuje". Ja ked idem k lekarovi, tak ocakavam jasne odporucania alebo neodporucania, ziadne naznacovanie.