Antikoncepcia Mistra - užívanie

darina1952
10. jan 2014

Ahojte, lekár mi zmenil antikoncepciu a predpísal mi Mistru a nejak sa strácam v tom príbalovom letáku a v tom kedy je tá pauza a kedy dostanem prvú menštruáciu po nasadení Mistry. Predtým som mala Chloe a tam bolo 28 tabliet, tak som nič také nemusela riešiť. V decembri som začala brať Mistru v prvý deň menštruácie a včera som dobrala poslednú tabletku z blistra - to mám teraz 7dní pauzu? a kedy dostanem menštruáciu? ... tie čo ju užívate ste spokojné s "priaznivými" vedľajšími účinkami? mám na mysli úbytok akné na pleti a podobne.

linda20111
10. jan 2014

@darina1952 Ahoj, v baleni mas 21 tabletiek, ked ich vyberies vsetky menstruaciu dostanes cca za tri dni (asi v nedelu). Normalne robis 7dni pauzu a potom zacnes brat prvu tabletku z noveho balenia (necakas na koniec menstruacie).

darina1952
autor
10. jan 2014

@linda20111 ďakujem...tak počkám tie tri dni 😉

lennnyka
15. mar 2014

@darina1952 ahoj ja sa tá chcem spýtať ako si spokojná ja som dnes dostala vrchu a hneď som vzala Místru

radkakvietocek
16. mar 2014

Ahoj lennyka, mala som dosť výrazné akné skôr ako som začala brať anitkoncepciu, môj lekár mi dal možnosť vybrať si z Belary a Mistry, ale kedže som nemala až také výrazne akné podľa neho, tak mi odporučil Mistru, lebo som mala trochen problémy aj s cyklom. Hneď ako som začala užívať túto antikoncepciu, cyklus sa mi upravil, mám pravidelnú menštruáciu a vždy na sekundu presnú a po akné ani stopy. Teraz asi tretí mesiac ju beriem bez prestávky a nemám vôbec menštruáciu, takto mi to o mnoho viac vyhovuje, čiže za mňa iba SUPER, som naozaj vďačná svojmu gynekológovi 🙂))))) a hlavne môj frajer, libido mi ide vystreliť, mám neuveriteľnú chuť sexovať, ale samoška je to aj mojim frajerom 🙂)), ale ma na tom zásluhu aj Mistra🙂))

darina1952
autor
17. mar 2014

@lennnyka ahoj, tak ja som s Mistrou nebola spokojná - vybrala som len to trojmesačné balenie. Nemala taký priaznivý vedľajší účinok pre moju pleť ako som očakávala a aj predmenštruačný syndróm sa mi zhoršil - príšerne ma 2dni pred bolela hlava - ale fakt veľmi, ani paralen, ataralgin, nimesil, algifen nezaberali ☹. Takže som ju vymenila a tento týždeň začínam brať Softine - má pomer hormónov vyšší ako Mistra - tá má pomer 1:1 a Softine ich má 2:1 ...tak uvidím ako sa s ňou budem cítiť. 😉

romi2277
20. mar 2014

Ako čítam, naozaj sme my žienky rozdielne. CCa 7 mesiacov užívam MISTRU a neviem si to vynachváliť. Ja som teda mala práve opačný problém . v minulosti som brala Sofine a bola som nervná,chuť na sex žiadny, frajer to so mnou nevedel vydržať, menzes skoro celý mesiac, len som chodila stále s vložkami. Pŕs som sa nemohla ani dotknúť ! Ja som si dala predpísať Mistra,lebo to berú aj moje 2 kamošky a tie sú spokojné 🙂 , sama vidím ten efekt ako sa im upravila pleť a navyše, vôbec nemajú silný menzes, niekedy len jeden deň. 🙂 a aj cena je celkom fajn.

neens
7. máj 2014

Ahojte,
ja mám tiež problém s užívaním..Vo februári som prestala brať antikoncepciu- Mercilon a dala som si 2 mesiace pauzu. Teraz mi doktor predpísal Mistru, ale už mám po menštruačnom cykle. Mám počkať na ďalší cyklus a v prvý deň si dať tabletku, alebo môžem ju užiť na 3. deň od skončenia menštruácie? ďakujem za pomoc 😉

susana123
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
malinka158
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maron264
3. feb 2015

@romi2277 Ahoj , ja som tiež užívala softinelle, no naozaj ako vravíš, menštruáciu som mala neskutočnú, brucho ako tehotná a nervý. Bola som si dnes vymeniť tak mi gynekológ predpísal Mistru, dúfam, že bude lepšia a nebudem jak tuleň. 🙂

evibaba3
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikamo17
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
radkakocikova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
alex1796
13. jan 2016

Prosím chcela by som sa spýtať nebrala som hormonálnu antikoncepciu, pretože takmer z každej ktorú som skúšala som mala vedľajšie účinky, keď som sa na naliehanie môjho partnera rozhodla znova vyskúšať hormonálnu antikoncepciu mi moja doktorka predpísala Mistru čítala som si samozrejme pribalovy letak a aj doktorka mi povedala že v prvý deň menštruácie mám užiť tabletku Len neviem či ich mam jesť teraz stále a až ďalší blister vynechať sedem dní, prosím poraďte mi v tom.

radkakocikova
13. jan 2016

@alex1796 kedvsi teraz zacala prvy den menštruácie, mala by si vziat jedno balenie, 21ks a potom mat 7dni pauzu. Asi po 2dnoch by si mala dostať menštruáciu- ale je to individualne- a potom na 8.den zacnes zas brať. To znamená, ze ked si zobrala 21.tabletku v nedelu, potom mas 7 dni pauzu, do ďalšej nedele a potom v pondelok zacnes zase brať. A tak dookola 🙂

elba13
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
alex1796
14. jan 2016

@radkakocikova ďakujem strašne moc za radu

kikad27
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hedviga1
2. mar 2016

Mozno ma ukamenujete ale chcem sa spytat, ci fajcite pri brani tabletiek Mistra. Dnes si ich mam nasadit a bojim sa kedze fajcim. Dakujem za rady.

kikad27
2. mar 2016

@hedviga1 ja fajcim aj 20 denne a uzivam ju druhy mesiac

chyrra
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
radkakocikova
1. apr 2016

Kikad27 20 cigariet denne?? Na tvojom mieste by som sa bála nežiadúcich ucinkov, v podobe krvnych zrazenin, moznosti porážky- ochrnutie, rakoviny atď. Osobne si myslím, že je veľmi nezodpovedne voci sebe samej uzivat HAK a FAJČIŤ!

kikad27
2. apr 2016

@radkakocikova bohuzial ja uz som tuhy fajciar a pri tom ze som 24 hod k dispozicii staremu otcovi a spavam niekedy len 3-4 hodiny cigi je moj relax kde aspon na 5 min vypadnem z reality

radkakocikova
3. apr 2016

kikad27 ja len hovorím, že ked už tolko fajčíš, nemala by si aspoň brať HAK... ale je to Tvoja vec.

chyrra
4. apr 2016

Kika ja berem HAK 7 rokov z toho som asi 3 roky fajcila cca 10 cigatiet denne...a som tu..vsetky testy v poriadku...ale zasa vraj moze vzniknut tromboza..ja si myslim ze je to skor geneticky..takze tazko radit..

lana9
13. jún 2016

Cauko, ja som s ňou veľmi spokojná. Už som sem niekde davala prispevok ohladom toho, že mi veľmi pomohla so silným krvacanim. Teraz sa pri nej citim vyborn...už neminam tolko vložiek na menzes a možem bez problemov športovať. A čo sa týka pleti, tak je to tiez super. Mala som stále akne a odkedy som zacala užívať Mistru, tak asi po troch mesiacoch mi zmizli všetky vyrážky a odvtedy mám pokoj.

mortyshaadams
31. aug 2016

Baby už asi 3roky som užívala Mistra,spokojnosť nadovšetko...no zlomila som nohu a tak som musela vysadiť. Prešlo už 6tyzdnov,menzes sa samozrejme este nedostavil,no ja už mám sadru dole a chcem sa vrátiť k mojej HaK.No prvú tabletku treba začať brat v 1den menštruácie...nedá sa to aj inak ze napríklad zajtra aj keď sa mi menštruácia nedostavila?Neviete náhodou?
Volala som môjmu Dr ale sú sviatky tak zobrali dovolenku a ešte cely budúci týždeň nerobia :/
ĎAKUJEM <3

lindamarcela
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kvietok228
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucciinnkka5
Odpoveď bola odstránená
Zobraz