Ahojte baby
Prosim Vas viete mi poradit. Zacala som uzivat Mistra antikoncepciu. Pametate si zaciatky ?
Zacala som ju uzivat v den zaciatku cyklu. Ale nerozumiem..mam ju od utorka..a ja stale este mam menstruaciu..A pred tym mi trvala najviac 5 dni.
A docitala som sa ze mam uzit jeden blister a mat pauzu 7 dni..a na 8 den mam zacat uzivat dalsi blister..
Vlastne po douziti toho blistra celeho..by som mala opet dostat menstruaci ? Neviete mi povedat ci hned..a ako dlho mi bude trvat?
A velmi dolezita otazka..ked mam vlastne tych cca 7dni pauzu..mozem mat normalne nechraneny sex ? Ci nie..
Vobec sa tomu nerozumiem..
Som si myslela ze ked je antikoncepcia..tak sa neni coho bat..ze zena otehotnie.. (jasne male percento je..ale malicke)..
Dakujem ak niekto ma skusenost..alebo si pameta..
@cmelnicka to neviem, mne sa nikdy nestalo že som mala spinenie .. ale ak môžem poradiť, ak by si zabudla zobrať jednu tabletku, nikdy ale že nikdy neber dve naraz, ja som tak raz urobila a bolo mi celý deň potom zle na zvracanie .. a samozrejme ak jednu zabudneš zobrať tak vtedy sa môže stať že budeš mať krátke spinenie 🙂 ale ak budes brať pravidelne tak myslím že nebude problém 😊
Ja beriem mistru uz vyse 2 rokov .. stale ked doberiem tabletky pride mi MS o 3 -4 dni a na 8 uz mam brat tabletku bez ohladu na to ci mi skoncila ms alebo nie ... male percento je ak mas medzitym sex ja som mala a.pohode lebo este mesiac po dobrati antiky si chranena da sa povedat.. ak ju beries stale nic sa nemoze star ;)
Ešte stále užívate mistru?ako vám sedí?
Takisto som užívala Mistru. Neboj ms skončí, keď doberies ten jeden mesiac, tak o 3 dní by mala prísť MS .. mne to stále vyšlo tak že v utorok som si vzala poslednú tabletku a v piatok ráno už som mala MS .. a trvalá mi vždy tak cca 5-6 dní čiže akurta keď v stredu končila tak ja som brala prvú tabletku 🙂