Stala sa mi taka vec ze som si v štvrtok večer spomenula ze je v piatok sviatok a aj si musím dát v sobotu antikoncepciu ktorú nemám ešte predpísanú co sa stane ak si dám antikoncepciu až v pondelok a ak si dám až v pondelok tak vtedy si mam dat všetky 3tabletky tak ako keď zabudnem ci?
Skús skočiť do lekárne aj zajtra ak máš možnosť s tým že by si im doniesla recept dodatočne mne už raz takto vyhoveli alebo ak by si mala starý daj ten pripadne ak e recept a máš to v aplikácii poisťovne skús použiť to 😊
@megleka to je ten problém ze som zabudla zavolať doktorke nech mi to predpise
Ináč ako si spokojná s Mistrov?
@janula2511 lepšie ako daylette z tej som bola závodnena veľmi a táto je pohode len niekedy trochu spinim ale asi to bude tým ze niekedy zabudnem a dám si ju o hodinu neskôr ako mam
Koľko už ju berieš? máš slabší menzes?pms?
@janula2511 áno mam ho slabší, dakedy som na noc potrebovala 4ky vložky a teraz len 2ky takže o polku slabší cca berem ju 3 mesiace
@janula2511 a pobolieva ma brucho dá sa to vydržať ale to som mala aj predtým a zvyknem mat bolesti hlavy ale to mávam aj kvôli migréne takže to sa nejak nezmenilo
@julia2002 a keby si ich dám jeden deň dve druhý deň dve a potom normálne po jednej?
určite nie tri naraz. Normálne začni s omeškaním, pekne po jednej tabletke denne, ale prvých sedem dní sa treba chrániť aj inak, lebo nie je kvoli neskorsiemu zaciatku uzivania zaruceny ucinok antikoncepcie.