Ahojte,mam otazočku tie ktore uživate tuto antikoncepciu ako ste snou spokojne a či z nej priberate alebo nie. Za vsetky pozitívne aj negativne hodnotenie ma poteši. Idem to brat prvy krat tak sa trosku informujem.Ďakujem
@kleopatra114 Ďakujem,viem nemusi mi sadnut.Hlavne nechcem z nej pribrat :(
Ahoj. Aj ja som mala a nebola som s nou spokojna lebo mi bolo z nej zle na vracanie. A tak som aj schudla 6 kg. Ale potom som ju vysadila a už mi nebolo zle ale aj kilečka isli naspat hore 😒
Ahoj ja som s nou nemala vobe žiadny problem, a nepribrala som vobec, ani po 2 rokoch. Ale. Kazda znasa roznu antiku inak. Vyskusaj.
Ja som ju uzivala 4roky s 3mesacnou pauzou ale tiez mozem len odporucat
Ahoj, beriem Maitalon uz cca 1 rok a som s nim velmi spokojna. Nemam ziadne problemy, pekne mi drzi cyklus a dokonca som aj schudla 5 kg, takze priberania sa vobec nemusis bat 🙂 Mozem len a len odporucat....
Ja som z toho mala priserne depresie. Doslova som si odfajcila rok zivota. Nikdy viac!
ahoj. ja som s Maitalonom tiež spokojna, drží cyklus, nepriberám
Nemate niektora na predaj Maitalon?
Ktora ma na predaj antikoncepciu Maitalon?? iveta.kluknavska@gmail.com. Ďakujeeem
Baby,viem posunut 1 blister ak niekto potrebuje
Ak by mal niekto záujem, predám nové balenie 3x21 AH Maitalon, spotreba 10/2019. Cena dohodou 🙂.
Aj ja mam voľne, keby niečo 😉
Aj ja mám na predaj
ja si idem pre radu ohladom tejto antikoncepcie. beriem ju skoro rok po druhom tazkom porode. lekar mi povedal ze sa z nej nepribera ale mam probkem ze ani chudnut pri nej nemozem. cvicim, strava upravena, detoxikujem a aj tak vaha stoji? kto ma podobnu skusenost? mam zmenit Acko ci? dakujem za odpoved
@katka1989ba ahoj máš ešte na predaj? Ak áno môžeš mi napísať správu?
@kleopatra114 ahoj máš ešte na predaj? Ak áno môžeš mi napísať správu? Ďakujem 😊
@simbi1992 píšem správu.
ja som bola max. spokojna, ale kazdy organizmus je iny a moze inak zareagovat.