Ahojte baby,
tento mesiac prechádzam z Belary na Majtalon. Máte s ním nejaké skúsenosti prosím? Belaru som užívala rok a pol a pribrala som približne 8 kg .. pleť sa síce vyčistila, ale necítim sa dobre, čo sa týka tej váhy .. doktorka mi povedala, že Majtalon odvodňuje, takže by malo prísť aspoň nejaké schudnutie. Plus ešte som chcela vedieť či ste mali chuť na sex počas užívania Majtalonu? Lebo počas Belary sa mi libido trošku znížilo, čo by som tiež chcela odstrániť ..
Ďakujem 🙂
@lucinka12345lo keď som ju začala brať tak som schudla
Ja som presne prechádzala z Belary na Maitalon, ale kvôli iným problémom a s Maitalonom som úplne spokojná, žiadne NÚ a beriem ho už 4 roky.
Ahojte, mam dve plata Maitalonu na dva mesiace by ste mali zaujem. Ja som musela vysadit kvoli zrazaniu krvy.
Ahojte, mám 3 blistre antikoncepcie Maitalon, ak by mal niekto záujem, sprava
Dievčatá beriem Maitalon piaty mesiac. No tento mesiac mám ešte jednu tabletku a mala by som dostať menštruáciu ... Ale od nedele slabucko krvacam ... Mali ste to niektorá? Je to normálne, alebo navštíviť doktorku?
@kvietocka33 normálne... Až keď sa to bude opakovať viac krát treba ísť za gynekológom
@janai1 Ešte som nikdy takto počas užívania antikoncepcie počas týchto 5mesuacov takto slabucko nekrvacala. Na zajtra mám poslednú tabletku a v sobotu by som mala dostať menštruáciu .... Snáď sa to nebude opakovať ... Zľakla som sa veru
@kvietocka33 mne sa to tiež stalo na začiatku v nejakom 3 blistri v polovici a odvtedy už nie
ja som to zacala brat a farbila som cely mesiac. potom som brala este ascorutin aby to prestalo. Hlava ma bolela kazdy den. Za mna tieto tabletky uplne cele zle.
Ahojte, predám 1blister+8 tabletiek ak by mal niekto záujem 😉
Akú máte silnú menštruáciu pri maitalone?a pms?
@janula2511 krvácanie žiadne a pms rovnako
@janai1 žiadne?ani spinenie?
Dobrý deň, ešte máte maitalon na predaj?
@janula2511 dobry den, nie.
Ahoj vedeli by ste mi pomôcť pred tým som nebrala žiadnu antikoncepciu Maitalon a neviem od kedy ju mam užívať
@anet751 od prvého dňa ako ty začne menštruácia ,chránená si po.7.dnoch tak nato pozor .
@vsetkounas ďakujem
Ja ho beriem 2 roky a žiaden problém som doteraz nemala