Dobrý večer, prosím Vás chcela by som sa opýtať. Začala som užívať antikoncepciu lindynette na 3 deň menštruácie ako mi poradil môj doktor. Dnes ráno mi menštruácia skončila 7 deň ( dnes som vzala 5 tabletku antikoncepcie) a večer sme mali nechránený pohlavný styk. Priateľa však začalo neskutočne niečo štípať a tak nevedel či do mňa niečo vpustil alebo nie pretože v tej chvíli si ho necítil. Nevieme či z jeho penisu vyšli spermie, alebo moja tekutina pri vzrušení, keď sa snažil vytlačiť tu tekutinu aby sme zistili čo to je. Neviem, keď sa do mňa urobil je možnosť otehotnenia ? a môžem užiť tabletku PO aj napriek tomu že užívam antikoncepciu a ako pokračovať, vedel by niekto o niečom ? .........
@patkaaktap uz som ti odpovedala v duplicitnom fore - nestresuj, uzivas antinu. Tabletku PO si urcite nedavaj
vsak si hod do menstruacnej kalkulacky, ci ti iba teoreticky vychadzali plodne dni, podla mna nie.
na druhej strane - nepise sa v pribalovom letaku, ze antikoncepcny ucinok nastupuje po tyzdni uzivania? aj ked s tym uz nic neurobis.
podla mna sanca na tehotnstvo je v tvojom pripade minimalna a miziva. postinor by som s HAK urcite nemixovala. radsej HAK dobrala. alebo ak tabletku po, tak HAK vysadila, vzala tabletku a HAK potom zacala pri dalsom cykle. uz s pokynmi ako v pribalovom letaku. aj ked ja osobne by som sa poradila ked nie s lekatom, tak aspon v lekarni ...