zdravim zienky,prosim vas tie ktore mate tuto hak,ake mate vedlajsie priznaky? mate s nou dobre alebo zle skusenosti? ja ju beriem este len tyzden,zatial v pohode...dakujem za odpovede 🙂
ja ju beriem.mávam niekedy nevysvetliteľné bolesti hlavy.aj keď som mávala aj predtým,no nie tak často.žiadne iné vedľajšie účinky,našťastie.teda ak nerátam,že jeden mesiac som nemala menštruáciu vôbec.
ja nie
@nicolasko55 nie,nepribrala.
uz tu nieje ziadna co uziva,alebo uzivala tuto hak? 🙂
@nicolasko55 ahoj, ja ju prave uzivam a som spokojna. Po skonceni kojenia som sa chcela vratit k svojej povodnej antike, ale z tej mi odrazu zacalo byvat zle od zaludka. Tak mi lekar navrhol tuto, vraj ma mensi obsah hormonu. A vsetko bolo odrazu opat v normale. Ja mam tendenciu pribrat skor, ked antiku vyhodim. Ked ju beriem je vsetko o.k.
tuto HAK beriem vyse troch rokov a bez vedlajsich ucinkov, takze odporucam 🙂 🙂 🙂
@nicolasko55 Ja som ju brala ale to bolo pred 3 rokmi, žiadne vedľajšie účinky som nemala až nato že za mesiac som z nej pribrala 10 kíl. Neviem v akom zložení alebo čo je teraz tak hovorím len moju dávnejšiu skúsenosť.
brala som ju, bez vedľajších príznakov. mne sedela na 100%.