Antikoncepcia Lindynette 30

nicolasko55
23. aug 2013

zdravim zienky,prosim vas tie ktore mate tuto hak,ake mate vedlajsie priznaky? mate s nou dobre alebo zle skusenosti? ja ju beriem este len tyzden,zatial v pohode...dakujem za odpovede 🙂

arizona
23. aug 2013

brala som ju, bez vedľajších príznakov. mne sedela na 100%.

huxy
23. aug 2013

ja ju beriem.mávam niekedy nevysvetliteľné bolesti hlavy.aj keď som mávala aj predtým,no nie tak často.žiadne iné vedľajšie účinky,našťastie.teda ak nerátam,že jeden mesiac som nemala menštruáciu vôbec.

nicolasko55
autor
23. aug 2013

@arizona
@huxy a nepribrali ste z nej?

arizona
23. aug 2013

ja nie

huxy
23. aug 2013

@nicolasko55 nie,nepribrala.

nicolasko55
autor
25. aug 2013

uz tu nieje ziadna co uziva,alebo uzivala tuto hak? 🙂

danielatn
30. aug 2013

@nicolasko55 ahoj, ja ju prave uzivam a som spokojna. Po skonceni kojenia som sa chcela vratit k svojej povodnej antike, ale z tej mi odrazu zacalo byvat zle od zaludka. Tak mi lekar navrhol tuto, vraj ma mensi obsah hormonu. A vsetko bolo odrazu opat v normale. Ja mam tendenciu pribrat skor, ked antiku vyhodim. Ked ju beriem je vsetko o.k.

fitonia
6. sep 2013

tuto HAK beriem vyse troch rokov a bez vedlajsich ucinkov, takze odporucam 🙂 🙂 🙂

kajuska9999
8. sep 2013

@nicolasko55 Ja som ju brala ale to bolo pred 3 rokmi, žiadne vedľajšie účinky som nemala až nato že za mesiac som z nej pribrala 10 kíl. Neviem v akom zložení alebo čo je teraz tak hovorím len moju dávnejšiu skúsenosť.