Má niekto skúsenosti s telieskom Levosetr, vybrala som si ho v lekárni,ale váham, či si ho vôbec dať. Čítala som nežiaduce účinky a to ma odradilo🙃
@veronika2504 ahoj a kojis
@sofijkapetko nie nekojim od zaciatku
@veronika2504 ďakujem
@sofijkapetko
Zdravím, mam levosert 3mesiace. Spinim raz vela potom menej ale stale. Zrovna idem od gynekologa predpisal mi askorutin a este nieco na to krvácanie, povedal ze do pol roka to môže byt. Ak nezmizne do pol roka, tak treba prísť. Ale niekto nemusí tak dlho spinit. Treba s tym ratat.
@grlu iné vedľajšie účinky nie sú
@sofijkapetko nie, myslela som si, ze vypadavanie vlasov ale doktor povedal, ze to je hormonálnymi zmenami po porode. Pripadne zavraty častejšie je to spojené so stratou krvi.
@sofijkapetko mala som 5 mesiacov levosert,spinila som, v case menstruacie dost silne bolesti, dala som to von. Mne to nesadlo.
ahoj, ja som si dala cca dva a pol mesiaca po porode...mala ma teraz styri mesiace a stale spinim...akoze nie velmi ale stale, kazdy den...mam pocit ze teraz po menstruacii asi treti den sa to trochu ustalilo a spinim ovela menej, vraj cca prvy pol rok to tak bude a potom uplne vymizne aj menstruacia...ine ucinky neziaduce som nespozorovala