Antikoncepcia Leverette a menzes neprišiel

jeminije
31. dec 2024

Ahojte užívam antikoncepciu už od januára tohto roku. V novembri som mala pauzu na koľko doktor mal dovolenku a nemal mi kto predpísať antiku. Znova som ju začala užívať 4.12 kedy som menzes. Dostala .potom som zabudla užiť dva dni tabletky a spustilo sa mi krvácanie akonáhle som si spomenula dala som si.. krvacala som asi tak 5 dni toto druhé krvácanie.. dnes som nsi zobrala už 4 placebo tabletku a menzes nikde... Neviete z čoho môže byť že som znova začala užívať? Alebo aj to že som zabudla? Ach jaj.. ale tehotenstvo vylučujem pretože tehotná nie som .

uhnakova
31. dec 2024

Na začiatku užívania antikoncepcie môže byť cyklus rozhádzaný. Ty si si to ešte zhoršila nepravidelným užívaním. Takže to môže trvať niekoľko blistrov, než sa to zrovná. Pri niektorých antikoncepciách nemusí byť menzes vôbec (obvykle ak sú len 4 neaktívne tabletky).

danielad9
1. jan 2025

@jeminije poslednú dobu (cca 3 mesiace) pri tejto antikoncepcii nemám krvácanie. Testy negatívne. Takže to môže byt aj antikoncepciou. Ale ja ju užívam už takmer 3 roky. Pripadne ak si takto “experimentovala” tak to môže byt aj rozhodený cyklus