Ahojte užívam antikoncepciu Leverette už druhý mesiac ten prvý som nemala vôbec problémy, no tento mesiac čistá katastrofa.. Stále mi je na vracanie nekonečná únava nafúknuté brucho.. mám v pláne zmeniť antikoncepciu len doktor má dovolenku.. počula som že to trvá len tri mesiace takéto stavy.. mali ste aj vy?
@jeminije Ja som ju užívala asi rok, možno viac a nikdy som takéto problémy nemala. MS chodila ako hodinky a nikdy som sa nešpinila medzi cyklami. Zrejme ti nesadla táto značka antikoncepcie alebo si tvoje telo ešte na ňu nezvyklo. Ešte by som ju tak úplne nezatracovala a doužívala 3. mesiac a podľa toho sa rozhodla.
Mne ju po 2 mesiacoch dr menil. Dal mi Daylette. A bolo mi vtedy podobne. Bolest hlavy, ja som aj stale grcala, takze nebolo o com.
tiez som zvracala z nej, ale ja som brala tabletku rano, potom sa to nebstrebalo ako sa malo tak som tiez spinila lebo nebolo to dostatocne ked som nejake mnozstvo z toho zrejme vyvracala.
@jeminije nie, nemala. Ja som prvý mesiac špinila, ale inak absolútne nič, zrejme ti len nesadla, prípadne máš úplne iný problém, ktorý s ňou nemá nič spoločné