ahojte, používate niektorá antikoncepciu Leverette? Zaujímalo by ma ako to užívať,keďže už ubehlo pár rokov odvtedy čo som mala antiku..
Gynekologicka mi povedala,že prvú tabletku prvý deň menzesu.3 týždne žlté tabletky a potom týždeň biele.. predtým čo som mala antiku som mala týždennú pauzu,teraz mám užívať tie biele tabletky...len teraz som z toho paf,bola som v tom,že keď douzivam toto balenie,začne mi menzes a zas užijem novú tabletku z nového balenia.lenze menzes mi prišiel počas užívania tých bielych tabletiek. Tak teraz neviem či douzivat tie biele tabletky alebo otvorit zas nové balenie a dať tú zltu tabletku.dufam,že chápete čo sa pytam? Ďakujem za odpoved
Tie biele sú placebo, ja ich vynechávam
Je to normálne, tak to ma byt, normálne dobre biele a až potom zas žlté … ono je to tak, že len tie žlté sú tie účinne, biele sú len placebo, nič nerobia, sú tam len preto aby si každý deň brala jednu tabletku ale kľudne ich môžeš vynechať a urobiť si tam 7 dňovú pauzu bez tabletiek, efekt bude rovnaký …. Počas tej 7-dňovej pauzy (alebo počas bránia bielych tabletiek) príde menzes
Douzivat biele tabletky (tie nic neobsahuju) a potom pokracovat v dalsom baleni ako normalne.
Oni tusim vyskumom zistili, ze ked je pauza bez brania (tych bielych), tak nejak viac zeny potom zabudaju kedy zas zacat, a ucinnost potom klesa. Tak zaviedli aj placebo tablety, brat stale jednu denne, a uz sa nemusia spoliehat na pamat, ze kedy-co 🙂
Ďakujem vám,lebo fakt už si nepamätám ako sa to bralo..tak,ale menzes by mal teda prísť vždy cez tú pauzu.
Prosím vás, koľko teraz stojí? Brala som ju pred 3 rokmi a už sa všetko pomenilo. Ďakujem
@1236lenca akurát včera som ju kupovala 22,29€ na 3 mesiace
Ďakujem, tiež som ju včera kúpila a cena cca robnaká
Ahoj, tiež užívam leverette a mám 7 dňovu pauzu a menštruácia zatiaľ neprišla. Je to tretí deň pauzy
@anonym00000 aj mne chodia asi až tak na 4 deň pri tej pauze..a zdá sa mi,že sú slabšie aj kratšie trvajú
Tak prišla na 3 deň v noci. Menštruácia je slabšia ale zatiaľ rovnako dlhá ako bez brania HAK
Ahojte chcela by som sa spytať začala som brať antiku leverette 4.10. doktor mi povedal že ju mam nasadiť keď mi budu končiť no v tom navode som sa dočítala že začať som mala v prvy deň menštruacie a aj na internete som sa tak dočitala a aj kamaratky mi povedali že tiež začali uživať v prvy deň menštruácie a chcem sa spytať kedže doktor mi to povedal tak že som tomu nepochopila že ked mam dostať menzes teraz v nedelu ale mam stále tie žlte tabletky čo mam spraviť ak by som nahodou dostala v tu nedelu menzes.
@lula_luca ak si začala brať antikoncepciu na konci menštruácie tak aj "cyklus"sa ti posunie. Dober tie aktívne tabletky a následne by ti malo prísť krvácanie z vysadenia
@anonym00000 dobre dakujem za radu
Až by ste mala niektorá záujem posuniem za 16€ nové balenia na 3 mesiace
@irina48 Máte ich ešte?
No však počas tých bielych ti aj ma prísť..
Tie tabletky neobsahujú hormóny su tam len preto aby si si zvykla užívať každý deň