Antikoncepcia, ktorá nepotlačí chuť na sex

jajus142
13. nov 2021

Ahojte baby, existuje nejaka antikoncepcia, ktora skor povzbudzuje chut na sex? Kedysi som mala antikoncepciu Yadine a mala som ovela mensiu chut na sex ako bez nej. Teraz som dlho bez antikoncepie, ale kedze uz dalsie deti neplanujeme, chcela by som si ju dat predpisat. Len vobec neviem aku. Bez antiky sa teraz citim super, aj chut na sex mam, velmi si to uzivam. Len nechcem otehotniet, tak by som potrebovala nieco vyspekulovat. Kondomy nemame radi. 🙂

zuzikak
13. nov 2021

jedine teliesko - nehormonalne. Akykolvek hormon v akejkolvek forme moze ovplyvnovat vela veci.

sara07
13. nov 2021

tak skus uplne inu , u každej je to inak vyslovene, alebo potom pridaj zinok a ženšen , viac zeleru do polievky

patus_2
13. nov 2021

@jajus142 tak ak sa cítiš super bez hormónov, tak ich ani neber. Dnes existuje veľa druhov nehormonalnej antikoncepcie. Od telieska, cez pesary, ženské kondómy, spermicidne gély, ale aj rôzne druhy klasických kondómov, až po sterilizáciu.... Skús pogooglit a uvidis, že možností je mnoho.

any_soj
13. nov 2021

@jajus142 symptotermálna metóda chuť rozhodne podporí u teba aj u partnera.

jajus142
autor
13. nov 2021

@any_soj Dakujem za radu, ale pozorovania vlastneho tela som si uzila najma pri snahe o prve dieta dost. To bola cista katastrofa uz pre mna vtedy. Takze do toho uz fakt nejdem, aby som si merala znova bazalnu teplotu, skumala hlieny a stav krcka maternice.