Antikoncepcia - krúžok

31. okt 2023

Potrebujem poradiť tabletky sú pre mňa tabu, teliesko vypadne do mesiaca ( zlý kŕčok) , sterilizácia je možná až budúci rok.....vraj je nejaký krúžok čo sa zavadzia a je tam 21 dní v pošve...má to niekto odskúšané..... alebo viete niečo poradiť

msnesquik
31. okt 2023

Kondomy?

rybkoava
1. nov 2023

Ten krúžok za mňa pohroma, skúšali sme nikdy viac. Ja som ho cítila, posúval sa, dokonca raz pri tom vypadol. Skúšali sme aj čipky, tie už boli lepšie.

lizatko1009
1. nov 2023

Mam antikoncepčny kruzok nuvaring roky, nikdy ziaden problém v pondelok som dala kovy o 3 tyzdne v pondelok v rovnakom cca čase vyberiem, štvrtok dostanem krvácanie, je také na 3 tampóny a potom intimky v sobotu som už ok a v pondelok zavediem nový, nikdy ziaden problém nebol

zemanova28
3. nov 2023

Mala som krúžok ornibel 2 mesiace ok ale potom som ho stále cítila posúval sa musela som vkuse ho naprávať ktomu sa pridružili vytoky a mikozy po pol roku som to vzdala.

lizatko1009
3. nov 2023

@zemanova28 ornibek by som si nedala, to je generikum nuvaringu a každá jedna co poznám s ornibelom problém, tak prosiť lekára na nuvaring a vsetko ok.

zemanova28
3. nov 2023

@lizatko1009 Skúsim sa opýtať na túto antikoncepciu nuvaring lebo vyberám teraz novú tabletky moc nechcem brat keďže sa bojím že na ňu zabudnem. Čítam aj o telieskach ako to mali ženy či boli spokojné.