Antikoncepcia krúžok

nikushka2521
21. júl 2014

babeny mma taky problem briem hak sunya tabletkova forma.. chcem ich vysadit mam problem s nechutou na sex.. myslela om si ze to niee od hak ale je... a gynekolog mi povedal ze je to dost mozne..ale ze to je tak niečo za niečo... ja by som aj hak vysadila ale nemozem koli svadbe kt.bude vo februari a keby nahodou otehotniem tak svadba nebude lebo s velkym bruchom svadbu necem a uz mame a zalohy poplatene atd.. pozerala som po internete fora a docitala som sa o kruzku.. a som citala nejake fora a tu ma mk o takejto hak ale chcem sa spytat a tam mozem mat neziaduci ucinok nechut na sex? stretli ste sa stym niektora? a kolko to stoji ? ked ho chcem brat musim bezat ku gynekologovi na predpis alebo sa da kupit a tak ? dakujem za info

livocka21
21. júl 2014

O kruzku neviem, ale ja mam danu , stala 55eur a som max spokojna...ani neviem ze nejaku antikoncepciu mam...nerozmyslala si o dane???....nie su to ziadne hormony, teda nechut na sex nebude...🙂

maria1989
21. júl 2014

@nikushka2521 daj do vyhľadávača na koňovi nuvaring. u mňa to vplyv na chuť nemalol. predpisuje gynekológ. 😉

sisi1503
22. júl 2014

Nuvaring som mala ale vtedy bol dost drahy cca.15eur mesiac tazkosti som nemala ziadne ani son to necitila az na to,ze je to robene na baze hormonou presne tak isto ako hormonalne antikpncepcia iba s tym rozdielom,ze clovek nemusi kadzy den mysliet na to aby si nezabudol dat tabletku...Toto si nasadi a 3tyzdne ma pokoj a hormony sa s toho kruzku kazdy den postupne vylucuju do tela...

nikushka2521
autor
22. júl 2014

@livocka21 nie lebo este som nemala dieta a zevraj az po porode sa mozedat..ale po porode urcite dan danu
@sisi1503 a teraz kolko vyjde?

dkethe
22. júl 2014

aj dnes stoji 15e na mesiac - beriem ho.
chut na sex nezmizla.

lenula57
22. júl 2014

@livocka21 kde vyšla Dana za 55€?? :-O

sisi1503
22. júl 2014

Inak aj ja mam teraz bezhormonalne vnutromaternicove teliesko a to moje stalo 40eur na 5rokov...

livocka21
23. júl 2014

@nikushka2521 kamoska mala aj pred aj po porode....takze to je hluposost, ale neviem no...
@lenula57 moja dr. ich objednava vo velkom tak su lacnejsie...tiez som bola prekvapena 🙂