Ahojte, chcela by som sa spýtať či ste mali niektorá skúsenosť s vypadávaním vlasov z hak
Aj ja som ju brala, problém s vypadávaním vlasov som nemala.
@lulu122000 Brala som a kvalita vlasov sa mi zlepsila, aj vypadavanie prestalo. Ale ja mam problem so svysenou hladinou testosteronu, a to HAK upravila.
@lulu122000 inak mňa z nej veľmi bolela hlava pred menzesom. Teba nie?
@tamtamka26 Aj mňa. Mávala som šialené migrény. Najprv som to nedávala do súvisu s antikoncepciou, potom mi to začalo docházdať. Potom mi ju gynekologička zmenila, ale nepomohlo. Teraz neberiem nič a migrény takmer úplne zmizli. Mám len občas, fakt občas a nie v takej intenzite, ani negrcám, ani mi nebýva zle od žalúdka.
@ysseba ja som negrcala, ale mi až slzy tiekli... Dr mi ju tiež vymenil, ale keďže som sama, tak neberiem nič. A mám pocit, že lepšie zvládam aj PMS...
@tamtamka26 ja som nemala žiadny problém , len mi extrémne začali padať vlasy a neviem či je to z hak alebo z iného dôvodu
@lulu122000 nemala si covid?
@tamtamka26 ja som brala Karhlu ešte predtým ako sa objavil covid , ale rozmýšľam že by som si ju dala ešte raz predpísať lebo mi najlepšie sadla. Teraz mám daylette a nesedí mi veľmi. Preto som chcela zistiť či mala niektorá rovnaký problém ale vyzerá to zatiaľ že nie , možno som mala iba deficit nejakých vitamínov vtedy a hak za to nemohla.
Mám na predaj 2 blistre antikoncepcie Karhla. Cena 10€
Ja som ju brala, ale nejako zásadne mi vlasy nepadali... Tak normálne.