Dnes mi gynekog predpisal antikoncepciu Gefemin. Kedze mam uz nepravidelnu menstruaciu, mam vyuzivat 24 tabliet + 4 tabletky placebo a hned pokracovat dalsim balenim. Ziadna pauza. To znamena, ze vtedy, ked uzivam placebo tabletky, nie som chranena pred otehotnenim? Mate niektora skusenost s touto antikoncepciou? Dakujem za kazdu odpoved.
@filipko14 ahoj. Mám podobný problém a tiežmi dr.predpísala tieto tabletky. Užívajú sa bez pauzy? Tiež mám 43 rokov a krvácanie raz za pol roka, či vôbec 😊, čo by mi nevadilo, ale to potenie, navaly tepla mi vadia, tak preto som sa po dlhom váhani rozhodla, že skúsim niečo brať, kedže prírodné nič nezaberá
@filipko14 ahoj, užívam už 3. blister, stále však špiním. Mudr. vraví, že to je ok, kým si telo zvykne, mne to už príde dlho. Ty si s tým nemala problémy?
@perzskykocur ahoj, nie, vobec.
Mám 45 rokov. Od apríla beriem Gefemin na úpravu cyklu. Neviem či sa oplatí nasilu držať menštruáciu.... Rozmýšľam či neprestať.. akú máte silnú a dlhú menštruáciu?
Pauza sú tie 4 placebo tabletky, ste chránená aj vtedy, užívala som tieto tabletky vyše 2 roky a všetko bolo ok