Ahojte,viem je tu vela tem o tejto antike ale su dost stare.zeny prosim vas ako ste spokojne s touto antikou?kedy vam vhodi krvacanie a kedy konci?neviem pride mi divne ze budem krvacat aj pocas tabliet.kedze tie placebo su len 4,dnes som uzila druhu a este nic.neviem mam ich prvy mesiac ale som z toho celeho taka nejaka nesvoja.roky dozadu som brala belaru a to bolo fajn,7 dni pauza kedy krvacanie prislo a aj skoncilo v tom rozmedzi.toto mi ie take nejake divne.dakujem za vase skusenosti
Pre mna je top ! Prve 3 mesiace som spinila v strede cyklu kym si telo zvyklo, potom uz v poriadku a od nejakeho 5mesiaca nemam uz ziadny menzes, som uplne bez ms uz takmer 2roky pri nej. Ani som sa z nej nezavodnila ako z antiky predtym, to bola hroza. Kazdemu sadne nieco ine samozrejme
Inak krvacanie ma prist na druhy den placeba ked ovšem mas ms . Tak uvidis,mozno este dnes pride
@maria898 Za mňa najhoršia HAK, akú som za tie roky mala. A áno, krvácaš aj počas užívania aktívnych tabliet, ja som mávala dlho špinenie, obrovské zrazeniny, depresie. No hrôza. Po 4 -5 mesiacoch som sa vrátila k mojej overenej HAK. Drovelis mi ponúkla zastupujúca gyn, vraj sa predpisuje a je vhodná pre ženy po 40-ke. Moja gyn. mi vravela, že nie sú na ňu dobré ohlasy.
@zuzanockamt och tak som zvedava jako to dopadne
Pri studiu Planovane rodicovstvo nas ucili ze kazda antika je jed. Je to najhorsi liek,vlastne teda jed.Moze pri dlhom uzivani tak znicit sliznicu maternice ,ze zena bud nemusi ani po rokoch otehotniet, alebo,. sa maternica moze zvrhnut do chorob. Ale neplati to pre kazdu zenu, Vsimla som si,ked niektore antiku, vyhodili, otehotnela hned, a ine ani po desatrociach neotehotneli..Antika neblaho vplyva aj na pecen
Zdravim, ak to sem nepatrí, vopred sa ospravedlňujem. Mám drovelis, 3 mesačne balenie na predaj, ak by mal niekto záujem …nech sa mi ozve v správe.
@maria898 prečo ti nevyhovuje drovelis?
@janula2511 zatial je to take vseliake ale druhh mesiac bol vyrazne lepsi,mala som len jednorazove spinenie v strede mesiaca,no napriklad pride ki divne ze dostanem krvacanie az poslednu placebo tabletku a tym padol prvy tyzden tabliet krvacam,uvidim ake dlhe bude toto druhe krvacanie.prvy mesiac som mavala aj bolesti hlavy takmer kazdy den ale to uz chvalabohu pominulo.menstruacne bolesti nemavam tak to je fajn.uvidim ako to bude pokracovat.
@maria898 tretí mesiac ho berieš?
@maria898 ja v pondelok začínam drovelis.prechadzam z maitalonu.som zvedavá ako mi organizmus zareaguje.ak dobre viem tak drovelis je aj silnejší ako maitalon
@janula2511 ano dnes som zacala treti blister...daj potom vediet ako ti zapasoval.preco menis antiku?sestra uziva maitalon a je spokojna
@maria898 7 mesiacov som brala maitalon a posledné 3 mesiace má prsia začali bolieť a často ma hlava bolela.a aj silnejšiu menštruáciu som mala.
@janula2511 tak som zvedava...mne doktor povedal ze to je spicka na trhu...drovelis
ja som drovelis mala, 3mesiace, nakoniec som ju vymenila, neskutočné kŕče, veľmi dlhé krvácanie (2týždne) a bolesti, ale tak asi ako komu sadne...najmä ja mám problémy z hematologického hľadiska, intenzívna a veľmi dlhá menštruácia....ale tak asi ako komu sadne, aj čo som poznala mamičky ktoré ju mali, tak ju vymenili práve kvôli tomu krvácaniu