Ahojte. Beriem antikoncepciu desirett od februara.. Vtedy som mala naposledy menstruaciu. Teraz prisla aj napriek tabletkam.. Co to moze znamenat? stalo sa vam to niekedy?
Ahoj aj ja ich beriem uz 16mesiacov stale kojim a pred dvoma dnami som zacala krvacat tiez neviem co je to ok.Zajtra asi zavolam mojmu dr.
nie, už nekojím, ale povedali mi, že si mám aj tak nechať tie..
@lydia15
@tominko2015 už si volala prosím? a čo ti povedali? ja som mala aj strach, či nie som tehotná že či sa nechce telo nejak prečístiť, keď som 4 mesiace nemala menštruáciu, ale neviem vôbec..
@tominko2015
@diana20 Ja beriem Desirett už cca 2,5 roka - MS som mala 2x-len takú slabú a už nedojčím dlho - v októbri to budú 2 roky, tiež mi ich lekár nechal ak mi vyhovujú a už nechceme ďalšie dieťa. Nemám inak žiadne problémy.
Ja som ich brala asi 1,5 a MS som mala 2x, je to uplne normalne
diana20 dr povedal ze je to ok ze iba ak by som krvacala viac ako 10dni ze mam prist ale preslo mi to po 5 dnoch
Kupim antikoncepciu desirett v pripade ponuky prosím piste IP 🙂
Ahojte ak niekto nepotrebuje alebo mu ostala antikoncepcia desirett rada odkupim 🙂 piste priamo spravy dakujem
Mám na predaj neotvorene 3-balenie Desirett. Vybraté v marci . Exspiracia 2023. Predám za 15e (PC 29e)
Niektoré zeny krvácajú aj pravidelné s tymito tabletkami je to normálne.