Antikoncepcia Desirett

fatimafe
4. jan 2015

Maminy, pouziva niektora z vas tuto antikoncepciu? Potrebovala by som sa nieco opytat. Dakujem

evittam
4. jan 2015

@fatimafe Ahoj,ja ju beriem.

fatimafe
autor
4. jan 2015

@evittam ahoj, potrebovala by som poradit, lebo lekar mi ju predpisal a povedal ze sa berie kazdy den, no v navode je po tyzdni 1 den pauza, tak teraz neviem ako to vlastne uzivat aby to bolo spravne

evittam
4. jan 2015

@fatimafe Berie sa bez pauzy. Je to vlastne ant.,ktora sa môze brat pri dojceni.

fatimafe
autor
4. jan 2015

@evittam aha, takze si nevsimat ten navod a brat denne. Dakujem za radu.

evittam
4. jan 2015

@fatimafe Ja som navod ani necitala;-D. Riadim sa tym,co mi povedal lekar.

lienka1601
4. jan 2015

Tiež ju mam a beriem denne 😉

henas
4. jan 2015

Ahojte aj ja ju mam😀 baby ako to máte s menzesom? Ja kojim este a teraz ju mam druhý mesiac a menzes nikde....

lydia15
4. jan 2015

@henas já kojim skoro 11mesiacov a zatial mám pokoj🙂

fatimafe
autor
4. jan 2015

ďakujem maminy za rady🙂

evittam
4. jan 2015

@lydia15
@henas Ja som to mala tak isto. Len už nekojím druhý mesiac a mávam špinenie. Musím ísť za lekárom nech mi ich vymení.

henas
4. jan 2015

@evittam
@lydia15 baby som si myslela, ze nebude...ale neviem si vysvetlit od noveho roku ma stale boli prsvy vajecnik az do nohy mi to vystreluje...bradavky som mala uplne ze citlive..az take steklenie v nich...a vcera som si robila test a vysiel prvy uplne slaba ciarka a dalsi po nom negativny aj dnes rano negativny...no neskutocne ma boli vajecnik.aj bolesti sem tam mam ako by mala mrcha prist...prehana ma...no ja som z rej antiky vedla...zajtra idem kdr.

merteuil3
16. máj 2015

Ahojte, mám na predaj 3 blistre, vôbec nepoužité. Cena 15,- Eur.

kejty333
2. sep 2017

Ponukam na predaj antikoncepciu desirett 2 plne blistre a v jednom chyba sest tabliet za 10 eur,kto ma zaujem nech napise.