Antikoncepcia Dayllate a bolesť brucha

ewa111222333
6. mar 2013

Doobry den som mlada mamicka a zacala som uzivat antikoncepciu DAYLLATE a v poslednej dobe(asi 14dni) ma akosi casto beloieva brucho mam taky pocit ako keby som mala mat zasa svoje dni a to mi len pret nedavnom skoncili , prave som zacala uzivat dalsie balenie. A ked som mala svoje dni ani to neboli raz som ich mala a potom zasa nie uplne skakali a boli strasne slabe . Mam taku divnu bolest brucha a strasne mi to ide do chrpta. Nema stim niekto skusenosti ???? Ja tu antikoncepciu uzivam 2 mesiac a neveim ci to je stoho a preto som sa chcela spitat ci nahodou niekto nemal podobne problemi stouto znacko ???? Dakujem 🙂

nikolet_89
7. mar 2013

@ewa111222333 ahoj mna z nej bolela hlava zas 😠 vratila som sa pekne k Lyndinette

zuzja
8. mar 2013

aho, ja tiez uzviam daylette, a tiez som s nou mala problemy na zaciatku, kvoli tomu, ze som mala velmi slabu menstruaciu a dokonca sa mi raz aj stalo, ze som mala menzes aj v strede cyklu ... som vtedy kvoli tomu volala doktorovi a povedal mi, ze telo si potrebuje na to zvyknut ... ale ako povedal po case sa to ustalilo, kazdy ma iny organizmus a ine telo, tak ak mas s tym problemi, urcite by si sa mala kontaktovat s doktorom, bud ti ju zmeni, alebo ti poradi nieco ine, vsak sama uvidis 🙂

kikvan
10. mar 2013

vie mi niekto poradit zacala som uzivat daylette od 22.2 stihla som uzit len 16 tabletiek a dnes som dostala menstruaciu,neviem ci mam pokracovat v uzivany alebo ako,prosim ak mi viete poradit dakujem