Ahojte dievčence a ženičky 🙂 snažíme sa o bábatko 1,5roka a neúspešne. Lekár mi urobil kompletný hormonálny profil a zistil veľmi nízke hladiny hormónov v každej fáze cyklu. Mám PCO. Dal mi na naštartovanie hormónov na 3 mesiace antikoncepciu Daylette, máte niektorá skúsenosť po vysadení antikoncepcie s otehotnenínm???
@roni200 no nebola som u endokrinologa nikdy... povedal mi to lekar ze mam polycysticke vajecniky a robil mi hormonalny profil pocas 1 mesiaca kazdych 7dni aby zmapoval cely cyklus. Teraz beriem Daylette 5 tyzden na nastartovanie hormonov a vajecnikov - tak mi povedal lekar, na 3 mesiace a uvidi ako zzareaguje moj organizmus lebo s liekmi niesom moc kamaratka :D teda aj by som bola ale moj organiznmus neni :D gratulujem k tehuuuuuuuuuuuuu 🙂
ved ja som stale pozitivna :D
Ahoj. Ja som užívala tiež Daylette. V októbri minulý rok som antiku vysadila a teraz som v piatom mesiaci 🙂. Ak som správne pochopila, PCO je ochorenie štítnej žľazy, hej? Poslal ťa tvoj doktor k endokrinológovi? Ja tam chodím už od základnej školy, ale nemám žiadny vážny problém, čiže chodím iba na kontroly každý trištvrte rok.