Ahojte holky, mala ste niaka predpísanú HAK kvôli cystam? 😊nemali ste potom náhodou problém otehotnieť ? Ja som po troch operáciách čo som mala cysty na vaječníkoch a mám kvôli tomu antikoncepciu vyše roka tusim a chceli by sme babo tak či nemáte niaka skúsenosť ?popripade nemali ste problém otehotnieť ? :/
@sapetka ahoj, ja som bola po operácii a na ženskom mi povedal že to je to najlepšie aj keď som tvrdila opak tak vraj on je lekár a vie čo je lepšie , tak som bola ticho veď predsa sa nevyznám 😊odôvodnil to tak , že aby mi automaticky samé praskli , vedela by si mi poradiť ako ju vysadiť alebo tak niak ? Lebo nemám skúsenosti vôbec keďže mám 20 rokov a predtým som gynekológa nepotrebovala 🙂 ďakujem
@sapetka a mne gynekológ momentálne nerobí :/
@simona1998 ja uzivam enzymy. Citala som ze tie su najlepsie proti cystam. Serapeptaza konkretne. Bola som pred mesiacom na kontrole a mam podstatne menej cyst hore aj dole ako pred rokom. Ani prsia ma uz tak nebolia pred ms ako ma bolievali. Ja som zase nikdy hak nebrala🙈
Dobrý deň. Skúste pozrieť moju skupinu. Mám tam uvedené pozitívne vplyvy bylinnych vložiek na ženské problémy. https://www.modrykonik.sk/group/4442/
@simona1998 antikoncepciu by som kvoli cystam neuzivala. Je vela prirodnych pripravkov. A este ked chces dieta uzivas hak?