Antikoncepcia Chloe

damijanka
16. jún 2016

Mamičky , žienky máte niektorá skúsenosti s anti. Chloe ?
Je dobrá ? Ako sa berie ? 😎 🙂
Ďakujem za každý názor , či skúsenosť

sonicka_fo
16. jún 2016

Ja som ju brala nieco cez 6 rokov a bola som max. spokojna. Tiez je velmi dobra na plet, prave preto som si ju vybrala. Obsahuje 21 aktívnych a 7 neaktivnych tabliet, aby si sa nepomylila 🙂

damijanka
autor
16. jún 2016

@sonicka_fo a inú ste nebrali ? Len túto ?
A ešte ju užívate ?

stanislava33
16. jún 2016

aj ja som ju brala a celkom dobre som po nej schudla a to som sa bála, že priberiem

damijanka
autor
16. jún 2016

@stanislava33 ja som ju brala už dááávno , preto sa pýtam , aké skusenosti majú iné babenky 😉

sonicka_fo
16. jún 2016

Brala som este aj Yadine, ci nejak tak sa vola, ale vratila som sa spat k Chloe. Vysadila som ju, ked som sa rozhodla pre babatko ... a po porode som sa k nej opat vratila 🙂

damijanka
autor
22. jún 2016

@sonicka_fo ja teraz beriem Belaru a nič moc

lucuku
22. jún 2016

Pár mesiacov som brala Chloe, ale dr. mi vysadil, mala som horšiu pleť+špinenie. Mala som aj Belaru. Tá bola dobrá.

damijanka
autor
22. jún 2016

@lucuku mne zas sa zdala lepšia Chloe a teraz mi dal Belaru

evittam
22. jún 2016

@damijanka Neber to - myslím Belaru - kamarátkina dcéra pred nedávnom skončila na ARO s trombózou a pľúcnou embóliou.....

lucuku
22. jún 2016

@damijanka podľa mňa všetko závisí iba od organizmu, mne vyhovovala Belara, niekomu iná....

damijanka
autor
23. jún 2016

@evittam a prečo ?
vedľajšie účinky ?
Mala aj nejaké príznaky ?

evittam
23. jún 2016

@damijanka Áno presne tak - no opuchla jej noha.....a už sa to s ňou "viezlo".... 😖 3 týždne ležala na ARO až kým sa im nakoniec nepodarilo rozpustiť tú zrazeninu v nohe.....potom ju pomaly dávali dokopy....no hrôza-mohla aj zomrieť.

damijanka
autor
23. jún 2016

@evittam a ako dlho to brala ?
Ja mám bolestivú ovuláciu aj bolesti keď mám svoje dni aj mám veľmi nepravidelný cyklus preto my toto predpísali , inak by som to určite nebrala je to hnus

evittam
23. jún 2016

@damijanka To neviem. Jej to predpísala lekárka kvôli problémom s pleťou.....
Ja napríklad beriem Desirett, brala som Maitalon - nikdy žiadne problémy ani nič podobné, MS ako hodinky. 😉

damijanka
autor
23. jún 2016

@evittam doberiem toto balenie a končim