ahoj 2 mesiace v kuse uzivam antikoncepciu cerazette,pretoze kojim, ale je mi divne ze sa musi uzivat stale bez prestavky, podla mna by zena mala krvacat aspon raz za mesiac, ci nie?? mate skusenosti s touto antikoncepciou?? dakujem 😉
@cicuska9999 ahoj, já tuto antikoncepci beru již několik let a naprosto mi vyhovuje...uvidíme co to udělá až přestanu.. 😒
ahojky já tuto antikoncepci taky beru už delši dobu bude to už 4 roky a jsem s ní maximálně spokojená,paní doktorka je taky spokojená jak mi krásně sedla,takže za mě super 🙂,ale jak píše babunka1 uvidíme co to udělá jak ji přestanu brát snad nic
já si zatím po porodu nenechala napsat žádnou antikoncepci, ale uvažuji teď o téhle.Když jí začnu brát později když už budu méně kojit jak to bude s krvácením?Když už se potom méně kojí nebo se přestane kojit krvácí se, nebo je potom nejlepší s touto antikoncepcí skončit?
nemáte nikdo zkušenost?
Ahoj ja som ju užívala tiež preto, že som kojila, brala som ju pol roka vkuse, nekrvácala som, ako vela žien ked kojí a neberie ani HAK. Mne to vyhovovalo, bola som spokojná a vlastne ked sa malý odstavil, tak som ju prestala, hned prišla aj mrcha a teraz mám riadnu aj s prestávkou
1, zacni pouzivat prehliadac,takychto tem je tu uz plna.. 😉
2,ja som s nou mala dobre skusenosti, nekrvacala som a bolo to super...
,a po 3, ked sa ti nieco nevidelo, treba sa pytat doktora skor ako to zacinas uzivat 😉