Ahojte, chcem sa opýtať len takú rýchlu otázku. Prestala som kojiť od augusta. A od vtedy sa moje hormóny ako by pobláznili. A začala a som zarastat. Mala som chĺpky, ale me take a toľko ako teraz. Mám ich na brade, bruchu chrbát a pod. Dlhé husté svetle, tak veľmi sa za to hanbím. Rozmýšľala som nad epilaciou. Ale chcem sa uistiť že , či to najprv nebude hormónmi. A potom by som na to šla. Povedala som o Tom gynekologicke. A tá mi predpísala anti Belara, máte s ňou niektorá skúsenosti?
Ja som ju brala 3 mesiace pred 20 rokmi a nikdy viac, mne sa bruralne zvacsipi prsia, nalievala som sa vodou a hrcky v prsnikoch. Nechut na sex, vlastne som ju potom brala aj zbytocne. A tymto som s HAK skoncila nadobro. Takze ja mam taku zlu skusnost.
A chlpy mam hrube cely zivot, aj na brade, vsade po tele, vytrham a je. Na tele holim. Za tie 3 mesiace mi ani nestacilo asi nic ucinkovat, ale podla mna to musis brat strasne dlho, aby to ucinkovalo proti chlpom a aj to neviem, ci az tak, ako sa prezentuje.
@elenka74 a ani ste po nej nepriberali ? Ja momentálne vážim 70kg dúfam že to nebude ešte horšie.😁
Za tie roky som pribrala, ale či za to mohla antikoncepcia, ťažko povedať.
Ja som ju brala asi 15 rokov a bola som spokojná