Dobrý deň, chcem sa opýtať, či máte nejaké skúsenosti s touto antikoncepciou. Gynekologička mi ju predpísala ako moju prvú antikoncepciu. Budem rada ak sa podelíte so skúsenosťami. 🙂
Ja som brala 10 rokov HAK musela som vysadiť už nikdy by som to nebrala
@enelpe ja som uzivala Belaru asi cca dva mesiace. Zacala som s nej priberat, mala som stalu chut na sladke a aj plet mi velmi znicila 🙈 tak potom som prestupila na Majtalom a super 😊
@paulina_00 Ešte som ju nezačala užívať, nakoľko menštruáciu dostanem až začiatkom mája. Myslíte, že by bolo lepšie brať Maitalon? Z neho ste nepociťovali žiadne vedľajšie účinky? Čítala som, že môže spôsobovať nechuť na sex.
@enelpe tak nechut na sex som isto nemala. Tak to ze mne Belara sposobila chut na sladke a pribrala som trosku s nej neznamena ze musite aj vy 😊 skuste, ked budete pocitovat nieco tak chodte ku dr a pytajte si zmenu 😊
@enelpe ja som brala belaru rok, a moja najlepsia kamoska asi aj 5rokov. Ani jedna z nas z Belary nemala vedlajsie ucinky, ziadne. Okrem samozrejme toho zelaneho a to, ze sme mali dokonalu plet :D
@alexandra2468 konečne aj nejaká pozitívna skúsenosť, tak som zvedavá ako sadne mne 😃😊 ďakujeeen
@alexandra2468 môžem sa opýtať v akej lekárni si Belaru kupovala?
@enelpe fuha, uplne v hocijakej. Ktoru som mala v danom momente po ruke :D ale teda v Bratislave, konkretne ti nepoviem lebo fakt hocikde
Zienky je to tu ešte aktualne? Tie ktoré ste užívali belaru potrebujem poradiť. @olino17 @paulina_00 @alexandra2468
@kayla_gombosova no ja som ju skúsila len 1 mesiac a bolo mi veľmi zle ku koncu takže som ju radšej hneď prestala brať ale hold každá sme iná a každej vyhovuje niečo iné, ja som belaru nakoniec vyskúšala a fakt nikdy viac, možno ešte v budúcnosti skúsim nejakú hormonálnu anti no belara to určite nebude... Posledné dni keď som brala tie tabletky som mala veľké kŕče až také, že som sa v noci budila a bolo mi zle veľmi až na vracanie takže tak...
@enelpe ja som mala dostať menzes vo štvrtok a začať prvou tabletkou. Menzes meškal urobila som si test, negatívny. V sobotu prišlo slabé spinenie. Takto mi vždy začínal menzes a max do dvoch dní sa mi rozbehol. Tak som v sobotu vzala prvú tabletku. Dnes druhú. Za tie dva dni som mala dve kvapky ružové nemám ani menzes ani spinenie. Dnes som si robila pre istotu ďalší test ale znova negatívny. Už som z toho zúfalá a zmätená. Viem že najlepšie je ísť ku doktorke lenže moja ma dovolenku a zastupujúca je nesmierna piiip ak sa mám slušné vyjadriť. Ráno si ešte urobím ďalší z ranného moču ale aj ten bude negatívny pravepodobne keď od štvrtka mi 5 testov nič neukázalo. V podstate sa mi stratil menzes
@kayla_gombosova kludne pis 😊
@olino17 písala som vyššie svoj problém druhej kocke. Čo ty na to? 🤔
@kayla_gombosova ano?
@kayla_gombosova ako dlho uz uzivas Belaru?
@kayla_gombosova no ziadna anti nie je 100%. Ale cisto teoreticky sa ti posunula ovulacia, mala si ju neskor a tym padom ti neskor pride aj ms. Ked je tehu test negativny tolko dni, tak si nemyslim, ze to je tehu. Nebola si chora? Nebrala si antibiotika? Alebo nieco?
Ahoj ja som belaru brala 8 rokov. Tiez to bola moja prva HA. Zo zaciatku som pribrala asi 7 kg ale zasa plet sa mi zlepsila. Nakoniec som ju vysadila. Telo som nechala oddychnut a presli sme na kondomy a uz by som si nedala ziadnu HA.
Jo baby. Belaru beriem dnes už dnes desiaty deň a menzes sa mi stále nerozbehol ale za to 10ty deň spinim... volala som dr ona povedala že si to mám značiť kedy a ako silno som spinila a dobrat balenie počkať aká bude najbližšia menstruacia...no poviem Vám že brucho mám nafúknuté a naliate take že vyzerám ako tehotná v treťom mesiaci a mám pocit že to je z tej belary sko keby mi držala vodu
@kayla_gombosova ja som spinila nonstop 4 mesiace. Takze ju nemozem brat.Inak som nepribrala nic.Skor schudla
Aj mne ju predpisala ako prvu a vlastne aj poslednu lebo som dostala z nej flebotrombozu - krvna zrazenina v tele