Ahojte, som tu nová.
Chcela som sa opýtať, či má niektorá z vás skúsenosti s antikoncepciou Belara?
Užívam ju už tretí mesiac, akurát som v 7 dňovej pauze, kedy by sa mala dostaviť ms. Zatiaľ sa mi dostavila na čas ako mala. Špinenie som mala maximálne 2 dni (pričom na ten druhý deň sa spustila už normálne ms). Problém zrejme nastal teraz.
24.2. som užila poslednú tabletu. Špiniť som začala prakticky už toho 24.2. a špiním doteraz. Sem tam má mierne pobolieva v podbrušku. Chcela som sa iba opýtať, či to je nejaký problém,alebo mám počkať ešte 2-3 dni či sa nedostaví ms ?
Vopred ďakujem za váš čas a cenné rady.
@veronika4495
Veď práve to, že neviem či to brať ako normálnu menštruáciu. Pretože ono mi to príde ako keď končí ms. Že je to tmavé hnedé miestami až čierne špinenie, tak preto neviem čomu to prirovnať. 😅🤷
@smajliik123 tiez niekedy mavam v 7 dnovej pauze iba spinenie
@veronikaszabova
Tak snáď to nie je nejak veľký problém.🤷 Ja už začínala pomaly rozmýšľať, či náhodou to nebude tehotenstvom... Ale to mi napadlo iba kvôli tomu, aby som vedela, či po 7 dňovej pauze normálne brať antiku ďalej alebo nie. Nič iné mi neostáva, iba počkať či sa spustí.
@smajliik123 tak mna v zivote nenapadlo, zeby to bolo tehu, ked som mala len spinenie
@veronikaszabova
Mne to napadlo hlavne kvôli tomu, že mi spomínala moja gynekologička, že ak sa v prvých troch mesiacoch po sebe neobjaví ms, tak pred začiatkom užívania antiky si mám najskôr urobiť test pre istotu 🤷. Tak len preto sa pýtam🤷. Však uvidím, keď tak jej skúsim zavolať zajtra, že ako mám postupovať.
@smajliik123 uzivam uz antikoncepciu roky rokuce a pokial ju uzivas pravidelne, nevynechavas tabletky, moznost otehotnenia je uplne minimalna.
Tehotenstva by som sa nebala.
@veronikaszabova no užívam ju pravidelne ...maximálne tak raz za ten celý čas užívania sa mi stalo, že som sa oneskorila o 2 hodiny.
Akože tehotenstva sa ani nebojím, keby aj náhodou bolo, nešla by som na potrat a priateľ by sa vedel o nás postarať. Len zatiaľ to riešime antikou, lebo najskôr treba našetriť peniaze a tak, chceme cestovať až neskôr sa usadiť a mať rodinu.