Dobrý den,chcela by som sa s vami poradiť.Beriem antikoncepciu Belara,mala som užiť poslednú tabletku a potom mala prísť 7 dňová pauza,no po užití poslednej tabletky prišla do hodiny hnačka a ďalšiu tabletku som potom neuzila,začala som brať až ďalšiu krabičku po 7 dňovej pauze.Ako mám pokračovať ďalej ?
Pokračuješ normálne.
A mám si urobiť po dobratí 7 dňovú prestávku alebo nie ?
ja som zacala prave uzivat belaru, normalne 1. dnom ms som zacala a po skonceni ms cca 7 dni mi zacalo-pretrvavalo krvave spinenie, kt. trvalo cca mesiac, potom mi moja dalsia ms prisla este pred tou 7 dnovou pauzou a trvala 2-3 dni, co u mna nie je normalne, pred hak trvala 7 dni a bola silna, cize presny opak toho co som prave zazila. moze to byt dosledok uzivania hak, ze sa mi ms posunula a ze trva kratsie? a je aj to krvave spinenie normalne? lebo myslim ze som ho mala iba 1. mesiac uzivania, momentalne mam 2. balenie a uz nemam ziadne spinenie ani vytok
@olivkaradusova toto určite rieš so svojou gyn..asi ti belara ako antikoncepcia nesadla ked ti toto robí s cyklom
Mam sestranicu a jej belara tiez robila podobne že jej chodila ms skor a slaba, kratka a dr jej ju kvoli tomu vymenila
@nika_val dakujem za radu, skusim este mesiac-dva pockat ci sa to znova zopakuje a potom skocim ked tak za mojou gyn
@lamxida no však normálne ďalej,co tam chceš špekulovať?