Antikoncepcia Azalia - dlhé trvanie menzesu

2. dec 2024

Ahojte žienky, beriem Azaliu druhý mesiac, menštruácia prišla s 3-dňovým meškaním a odvtedy trvá už vyše 2 týždne. Riešila som to už aj s dr, povedala, že treba vydržať, že sa to upraví a časom ms prestane chodiť úplne. Preto by ma zaujímali reálne skúsenosti žien, ktoré ju brali, či aj u vás tá ms takto dlho trvala a ako dlho trvalo, kým sa to upravilo do normy. Lebo ja už som na nervy z toho popravde. Lenže inú antikoncepciu brať nemôžem.

paty277
2. dec 2024

Azaliu beriem 6 mesiac a prvé 3 mesiace teda skoro 4 mesiace som myslela že umriem v kuse som krvacala špinila a aj keď som mala deň keď nič tak som pre istotu mala intimku lebo som vedela že špiniť začnem určite a keďže kojím ešte nemohla som inú antiku a Dr mi tiež len povedala že nech vydržím a musím povedať že 2 mesiace nemám ani menštruáciu ani špinenie vôbec nič. Takže moja rada VYDRŽAŤ 🙈😃

maickamf
2. dec 2024

Azaliu beriem od roku 2013 po porode a MS mam tak 3dni raz za 3mes. Mne to vyhovuje, Dr.v tom problem nevidi.

autor
2. dec 2024

@paty277 to ešte 2-3 mesiace mám vydržať? 🥲 Ja už som na prášky teraz z toho 😅 akože nemám nejako silno, tiež mám dní, keď nič a potom zasa spinenie a normálne krvácanie a takto furt dookola. Tento týždeň to sú 3 týždne 😵‍💫

@maickamf to by som aj ja brala veru 🙃

paty277
2. dec 2024

Ja som tiež bol zúfalá a ešte aj priateľ mi dával že naco beriem antikoncepciu keď ju nemôžme ani “využiť” 😂 ale teraz som rada že som vydržala 😂

autor
3. dec 2024

@paty277 no veď aj môj manžel už mal komentáre, že ako je 100% tá antikoncepcia, keďže nie je poriadne šanca na sex. No dúfam teda, že to nebude trvať tie 3-4 mesiace, ale prejde to skôr 🥲 ďakujem moc za skúsenosť.