Dobry den,potrebujem poradit😊.Uzivam 1.mesiac antikoncepciu Azalia ,zacala som ju uzivat 1.den menstruacie a nikde som sa nedocitala,ci tam byva po 28.tablete aj 7 dnova pauza ako pri inej antikoncepcii.Mam hned po 28.dnoch zacat uzivat dalsie balenie? Snad pride menstruacia normalne ako ma.A este otazka,mali ste aj vy bolest v podbrusku?Ja momentalne mam bolesti,ale mam aj zapal mocovych ciest,kedze som mala krv aj bielkovinu v moci a uzivam atb Zinnat. Myslite,ze znizuju ucinnost antikoncepcie?Vopred velmi pekne dakujem za odpovede.Pekny den
@janai1 ved ano,uz po precitani mi je to viac jasne,ale chcela som sa aj uistit este,ze mi niekto poradi ,kto ich uziva. A prosim ta kde su tie placebo tbl.?Ja som sa raz sekla a nesla som presne 1 den,namiesto stredy som si dala nedelu...ale ktore su v tomto blistri placebo?😦A gynekologovi zavolam a opytam sa,bola som aj u neho,ale to sme riesili zavaznejsie veci a na toto som sa zabudla popytat,on mi to aj hovoril ako to uzivat,ale vela info naraz,clovek si nezapamata naraz.
@timonara azalia nemá placebo tabletky, akonáhle ti skončí blister berieš další, či už ti menzes príde alebo nie, je to jedno, ty uzivas tuto HAK 365dni v roku nezávisle od menezesu.
ak uzivas momentalne antibiotika odporúčam sa chrániť aj inak pretože znižujú účinnosť
@kristinka92 dakujem za normalnu a ludsku odpoved☺️
@timonara v pribalovom letáku to je jasne uvedené ako sa HAK užíva.
Menštruáciu nemáš.
ATB vo všeobecnosti znižujú účinok HAK, tiež uvedené v pribalovom letáku