Ahojte,máte niektorá skúsenosti s antikoncepciou Arianna?Mám ju 2mesiac a zrejme mi asi nesadla.Mám 10 dní menštruáciu a sem tam krvácam.Je to antikoncepcia na 10 rokov nejaký nový druh Dany.
Ano.Je to vlastne na spôsob klasickej Dany.
a nemas nejaku link niečo o nej viac? kolko stoji, ako vyzera, ako na teba posobi? 🙂 😉
Aj s vložením stojí 1600 SK a je to zhruba na 10 rokov.Je to také T čo ti zavedie gynekológ.Upozornil ma že budem mať dlhšie krámy ale to špinenie sa mi nezdá.Idem radšej na kontrolu lebo potom to bude o ničom.
prosim ta a neni niekde na nete o nej pisane?diky 😉
Vieč čo nenašla som nič konkrétne, iba viem niečo od kamošiek ktoré to znášali dobre ale mali iný druh dany.Keď navštívim gynekológa dám ti vedieť.Preto sem píšem kto má s touto danou skúsenosti, aby mi dali vedieť.
Ono to spinenie ako si to nazvala suvisi s tym,ze sa s tym organizmus este nevysporiadal..je to predsalen cudzie teleso,a musi si nan "zvyknut".Niekto si zvykne skor,niekto neskor,a su pripady,kedy si na to zena vobec nezvykne,a treba teliesko vybrat.Urcite nic nepokazis,ked radsej zajdes ku gynekologovi.
ja vas zdravim chcel by som vediet ze ta antikoncepcia co je co sa strka do posv a potom sa ku koncu vybere je bespecna ??
Ahoj Dalas, môžem ťa ubezpečiť že je bezbečná, ale vôbec sa nevyberá .Je to źavedené na 10 rokov.Ty myslíš asi taký krúžok ktorý sa zavedie pred stykom a potom sa vyberie.To je celkom niečo iné.Toto si vkladá žena sama.
Ahojte, mate už konečne niekto skúsenosti s Ariannou a aké, poradil mi to môj gynekológ a mám strach z niečoho o čom je málo info. Dík
@chika ahoj ja mam arianu uz druhy krat mala som ju tri roky (zeby chcel gyn.zarobit?)s prvu som bola uplne spokojna upraveny menzes ktory trval 5 dni 1den spinenie 2a3den silnejsie krvacanie 4a5 den spinenie ale myslim ze u kazdej zeny je to individualne.druhu mam od maja (este som nebola na kontrolu 😠 )ale mi moc nesadla menzes aj 10 dni večšinou len spinenie ale je to otrava dufam ze sa to zmeni.
Ahojte aj ja ju mám cca týždeň,tak zatiaľ neviem či sadla.
Ahojte tak ja ju mam zavedenu tiez dva tyzdne zatial nemam ziadne problemi a ako vas tu tak čiiitam som veelmi zvedava na prvu mentštruaciu:-O) 😒
caute. Ja mán danu druhý den a strašne ma bolí hlava,tak to dúfam prejde.Aj ja som zvedavá aký budem mat, menzes,dufam že normálny.
ahojte viete mi nieco napisat o antikoncepcii Arianna uvazujem nad nou, teda uz mam aj recept, doktor mi odporucil tuto budem snou spokojna?
ahoj mne ju vcera implantovaly joj troska bolele 😨 ale mam pokoj na 10rokou stala ma34,50 a to bola vsetko tak som rada ale chcem sa opitat mozem po nej priberat &? ☹ dakujem
to mas implantovane teliesko?