Antikoncepcia Angiletta

derka7
9. júl 2015

ahojte 🙂 mám na vás prosbu, začala som prvýkrát užívať antikoncepciu Angiletta, začala som v 1. dni menzesu všetko bolo v poriadku nič ma nebolelo nebolo mi zle, proste všetko ok...menštruácia mi zvyčajne trvá tak 7-8 dní a to zvyčajne už 8. deň len slabunké špinenie. Teraz mi menzes dá sa povedať skončil 7. deň teda mala som už len veľmi bledú a slabunkú krv len trošku ráno na intímke, potom už nie a mala som v ten večer sex....na druhý deň som ale mala znova trocha viac krvi také akoby silnejšie špinenie a pokračuje to aj dnes teda 9. deň cyklu a to hlavne na wc ked sa utieram inak ani nie ale je to skôr taká slabá krv a sa mi zdá akoby ma aj trocha zase nafukovalo alebo si to už možno len namýšlam, sama neviem...môže to byť krvácanie/špinenie zapríčinené užívaním antikoncepcie (predtým som žiadnu nebrala), alebo skôr to môže byť tým sexom? Lebo si myslím, že už mám po menzese tak si to trocha neviem vysvetliť...čítala som aj že v prvom mesiaci brania antikoncepcie je bežné špinenie alebo slabé krvácanie kým si telo zvykne na zmenu...máte niektorá s týmto niečim skúsenosti prosím???

derka7
autor
9. júl 2015

prosíím pomožte mi...teraz som bola na wc a krvácam ako pri normálnom menzese :(((

miselka972
10. júl 2015

Ahoj, tiež beriem túto antikoncepciu. Mne menzes trvá vždy tak 4-5 dni no teraz už mi to trva 10 dní. Tiež beriem antikoncepciu prvý krat...aj ja mám špinenie a myslela som si že to tak na 6ty deň prestane ale stale to pretrváva. Sestra mi povedala že je to normálne že to dlhšie trvá, telo si na to potrebuje zvyknúť. Ja som tiež už s toho na nervy prečo to stale neprestava, rozmýšlala som že zajdem aj za svojím gynekologom ale dočítala som sa aj že je to normálne že to trva dlhšie že netreba žiadnu paniku.

derka7
autor
12. júl 2015

@miselka972 ďakujem ti veľmi pekne že si napísala 🙂 no aj mne to stále trvá, cez víkend som nebola doma tak som sa na to snažila nemyslieť a ani som nemala možnosť to nejako riešiť a mala som to stále také slabšie krvácanie kde tu ale tiež skôr len na wc, no ale dneska je to v podstate 12.deň a zase to mám nejaké silnejšie ako pri menzese, aj v bruchu mám také "pocity" ako cez svoje dni tak neviem, mám počkať či radšej zavolám doktorovi? tiež ako vravíš aj ja som počula že to je normálne, no len sa aj trošku bojím, a ešte som aj vyhádzaná na tvári jak pubertiačka, zapálene pupáky :/

miselka972
21. júl 2015

Ahoj, prepáč že tak neskôr odpisujem 😔 ale bola som mimo SR..mne to prestalo tak na 14sty deň.. ja som sa tiež bala a volala som pre istotu doktorovi a ten mi potvrdil že je to normalne takto na začiatok.. ale ja práveže mam peknu pleť nevyhádzanu, len keD som tie prve dni brala tu antikoncepciu tak mi troška lítka spuchli ale inač všetko v pohode 🙂

derka7
autor
21. júl 2015

@miselka972 ano už to aj mne prešlo tak uvidime hadam to už bude v pohode 🙂 plet sa mi uz tiež ukludnila ...tiež som sa o tom informovala aspon u sestričky a uistila ma že to je prve tri mesiace uplne normalne tak uz som kludnejšia 😀 len sa mi zda že sa mi nejako znížila chuť na milovanie...možno sa len moc sledujem no snáď sa mi vráti a bude to ako predtym 😀

miselka972
23. júl 2015

Ja zasa práve naopak, mne sa ta chuť mam pocit že zvýšila 😀 .....akurat teraz už mam tretí deň 7dnovej pauzy a začala som trocha špiniť, ale že tiež je to normálne, tak som zvedava kolko to bude trvať 😉👌

derka7
autor
23. júl 2015

@miselka972 tak to máš super 😉 😀 u mna sa tuším chuť už vrátila tak asi to nebolo z tabletiek ale skor z nalady 😀 ja by som uz tiež mala mať pauzu ale kvoli dovolenke budem musiet pokračovat bez pauzy lebo mi to akurat takto blbo vyšlo ...tak po dalšom mesiaci to budem sledovať ako to bude prebiehat u mňa 🙂

miselka972
23. júl 2015

U mňa to zatial v pohode prebieha, neje to silne len trocha bolesť brucha, ale to sa prežije 🙂

derka7
autor
17. aug 2015

@miselka972 tak uz aj ja mam prestavku, menzes mam 4.den a uz ho moc nie je len tak obcas dnes. Ale prve dva dni som mala dost ako vzdy a aj trocha bolesti tiez ako pred uzivanim cize jediny rozdiel vidim v tom ze asi nebude trvat tak dlho ako to u mna zvyklo byvat 😀 mala si ho aj ty kratsi ako obycajne? 🙂

miselka972
18. aug 2015

Ano mala som kradši menzes...teraz mam už druhu prestavku a zatial mi menštruacia neprišla ale už citim že to pride lebo ma vždy ladviny bolia...a ozaj nemaš nejake problemy s pleťou?? Mne sa začala trocha vysušovat pleť ale neviem či z tej antiky alebo mam blby make-up 😕 🙂

derka7
autor
18. aug 2015

@miselka972 momentalne problem s pletou nemam len sa mi obcas vyhodi nejaky pupak ale to je u mna normalne 😀 a co sa tyka este menzesu tak vcera som uz skoro vobec nemala no a dnes poobede zasa skvrkanue v bruchu a trocha krvi, to uz som bola spokojna ze skoncil 😀

miselka972
18. aug 2015

Tak to v pohode, ja už len čakam kedy príde ;) už by aj mohlo

derka7
autor
23. aug 2015

@miselka972 nemas niekedy take tlaky v prsiach alebo ako keby napnutie pod prsiami na dotyk? Mna to obcas trapi akoze neboli to nejako velmi ale niekedy to citim viac a inokedy zasa vobec a este sa mi zda ze su trosku plnsie 😀 nemas nieco podobne aj ty? 😀

miselka972
27. aug 2015

@derka7 ano mávam to vždy pred menštruaciou a aj počas menštruacie, ale dá sa to prežit 😉 :D

en1987
28. aug 2015

ahojte, kto ma zaujem, predam 3plne platy hak Angiletta, v zaruke, v cene 17eur . v pripade zaujmu piste ip. dakujem