Ahojte ... brala som antikoncepciu asi 9 mesiacov a pribrala som od nich 20 kg, mala som chuť do jedla. Po tých 9 mesiacov som to vysadila a brala som 3 mesiace vnutromaternicové teliesko. Od v tedy nemožem ani schudnúť, neviete asi prečo? A niekoľkokrát si priateľ nedal pozor a pustil do mňa a nkdy som neotehotnela, može to byť koli tomu, že som to brala ??
@simka28021994 ja mam pocit ze si tu iba niekto dalsi robi srandu. ved vnutromaternicove teliesko nemas ako brat..to sa ti tam vlozi, a mas ho tam x rokov..a to co je za formulaciu A niekoľkokrát si priateľ nedal pozor a pustil do mňa a nkdy som neotehotnela, može to byť koli tomu, že som to brala ?? 😀 akoze nato antikoncepcia je, si myslim.. 😠
Konecne nejaka zmysluplna tema nie ?🙂)))))
Clovek sa moze aspon zamysliet nad otazkou 🙂)))
Ja to koliesko som mala 3 tyždne na tyžden som si ho mala dať preč a potom po tyždni si vkladať dalšie ... ale koli tomu som probrala nie nadarmo chodim ku doktorovi 🙂 a teraz už nič neberiem asi pol roka 🙂 treba poriadne čitať a pochopiť 🙂
@simka28021994 treba poriadne napisat, ze si davas Nuvaring, nie vnutromaternicove teliesko....to sa dava na roky do maternice, Nuvaring je antikoncepcia....
a co by sme ti mali asi poradit????tiez nechapem tu tvoju otazku.....
@simka28021994 z toho popisu mi vychadza ze niekto si tu pletie pojmy a dojmy, ale aj na to sa da najst "liek" 🙂
pozeraj v tomto poradi...
1. www.oskole.sk/?id_cat=15&clanok=17124
2. predmety.skylan.sk/7/pri/2/pohlavna/109jcloze2/109jcloze.htm
a takto vyzera vnutromaternicove teliesko, na konci textu su obrazky - ako a kam sa dava:
www.zdravie.sk/sz/lieky/showpil/528/11505/miren...
pred par dnami som si dala zaviest danu a chcela by som sa dozvediet ci to moze mat neziaduce ucinky napriklad zavrat a hnacky dakujem za odpoved
@simka28021994 brala si vnutromaternicove teliesko??? ved to sa vklada na par rokov a neberie sa...a myslim si ze si nepribrala kvoli antikoncepcii