Ahojte. Beriem antikoncepciu, zajtra si idem kúpiť aj tabletku po, zostala z Vás niektorá takto tehotná?🤦🏻♀️ Viem, že nič nie je 100%. Ovuláciu mám zajtra. Nechcem aby ste ma súdili, bola to “nehoda”, mám malú dcérku a určite by som nechcela ešte jedno dieťa. Ďakujem za normálne odpovede.
@janai1 Akože ja sa v tom vôbec nevyznám, antikoncepciu beriem len 2. mesiac. Myslíš si, že tabletka po nie je potrebná?
Samozrejme že nie, veď berieš antikoncepciu. To si si neprečítala aspoň príbalovy leták keď už lekára si sa nič neopýtala?
Príbalový leták som čítala. Len viem, že to nie je 100% tak preto som rozmýšlala nad tabletkou po, aby bolo menšie riziko.
Načo potom berieš antiku? 🤦🤦
Jediná 100%-na metóda je abstinencia...
Tabletka PO odďaľuje ovuláciu. Pri správnom užívaní HAK ovuláciu nemáš. Nechápem potom dôvodu pchať do seba nálož hormónov ktoré neurobia nič. Ale to by si samozrejme musela rozumieť tomu ako to funguje.
Vôbec sa neboj žiadnu tabletku po nepotrebuješ. Antikoncepcia je dostatočná ochrana.
Precitajsi toto, lebo zrejme namas ani potuchy ako HAK funguje
https://www.lekarensedmokraska.sk/antikoncepcia...
Veď na to sa berie HAK aby si ovuláciu nemala pokiaľ si ju zodpovedne brala nechápem načo chces tabletku po🤷 a druhá vec predtým než si dáme predpísať niake lieky mal by ti presne lekár vysvetliť načo slúžia a ich účinky ale je to aj v pribalovom letáku ...
Ked normalne beries antikoncepciu, tak ako mas, neotehotnies. Nemas ovulaciu, nemas menstruaciu. To krvacanie mimo brania tabletiek je spadove krvacanie z poklesu hormonov. Tabletku po nepotrebujes. Navyse ti to rozhadze hormony. Beries antikoncepciu na to, aby si neotehotnela. Ked tomu neveris, tak sa chran inak.
Načo ti je tabletka po, keď berieš antikoncepciu? A ovuláciu máš zajtra?
Pri užívaní tabletkovej hormonálnej antikoncepcie? 😮😮Toto prvýkrát počujem
Vieš vôbec, ako funguje hormonálna antikoncepcia? A ako tabletka po? Lebo mám pocit, ze nemáš ani poňatia o tom
keď berieš antikoncepciu tak ako môžeš mať ovuláciu? To je fyzicky nemožné