Antikoncepcia a problém s menzesom

5. okt 2024

babeny zacala som naa stare kolena ..teda v 40 brat antikoncepciu (desogestrel) , tesila som sa,ze nebudem mat menstruaciu kedze tieto beries nonstop , zacala som min mesiac s menstruciou , a tento mesiac mi prisla normalne , aj ked tablety beriem denne , vravim si ok , prvy mesiac telo ma chaos, ale dnes som dostala opat menstruaciu ...normalne silnu po 2 tyzdnoch ..tablety beriem stale , jasne volam dr v pondelok , dovtedy mate niekto taku skusenost? dakujem

ivik4
5. okt 2024

A dr. Ti vyslovene povedal ze naozaj ms mat nebudes ? Ja ms nemam kedze tiez mam tabletky bez pauzy ( 4dni placebo) ale som jedna z mala ktora ju nema, ine zeny ju pri nej maju normalne.
3 mesiace si telo zvyka, ak by aj potom bol problem,zbehni za dr.
Ja som prve 3m spinila a na 4mesiac uz bez spinenia a aj bez ms uplne. Uz takmer 2roky

autor
5. okt 2024

@ivik4 ano ano vravela , ze nebudem mat , ale nechapem , ze sa mi spustila este teraz po 2 tzydnoch , to som tusim nikdy nemala .

ivik4
5. okt 2024

Ani ja nie,len ked som zacala uzivat tuto co mam teraz . To spinenie bolo vzdy v strede cyklu, trvalo 3-4dni .. bola to ako slaba ms

autor
5. okt 2024

@ivik4 no tak si ma potesila , snad aj u mna to bude tak, len je to celkom silne , dakujem 🙂

janula2511
5. okt 2024

@ivik4 čo berieš?

ivik4
5. okt 2024

@janula2511 Drovelis