Ahojte pribrali ste z antikoncepcie? Ono to išlo nejak postupne antiku beriem asi 7-8 rokov.. myslite že keď ju vysadím tak schudnem?
Nie len si to ženy rady ospravedlňujú hak.
Nepribrala som ani kilo z hak.Pribrala som keď som jedla jak 4 chlapi.
Z antiky mozes nabrat akurat tak par litrov vody lebo ju telo moze zadrziavat. Par neznamena 12, ale skor dva. Po vysadeni je do par dni vycuras
@sara07 mám 22
skus iny druh, možno by si potrebovala zmenu , nejaké iné zloženie
nie, nepribrala som ani kilo a to ich užívam 6 rokov
priberá sa z kalorického nadbytku a nie z hak 😉
Mas 22 a 8 rokov uzivas antikoncepciu? Akoze od 16 rokov????
Nepribrala si z atk. Normálne si sa vyžrala. 😁😁
@natalienka12 od 15 rokov cca kvôli akné najskôr
@koniarova no aj to je možné ale vždy keď mám 7 dňovú pauzu tak váha ide dole ako nič.. mám zrazu aj o 3 kg ďalej a ako ju nasadim po týždni tak šup kila naspäť ani neviem ako jjem furt rovnako a dosť malo podľa mňa
O 3kg menej*
mne zvysili vahu lieky na alergiu a teraz uz aj nove lieky na tlak. Mozem si vybrat, ci byt usopleny i ukychany a s mrtvicovym tlakom, alebo si zit ako normalny clovek a viac sa pohybovat, aby som korigoval naberanie od liekov ...
To iste je aj u teba, nemusi to byt z antiky, ale prislo ti to mozno vekom, stresmi, geneticky... ale mozno ti k tomu pomohla antika a teraz si mozes vybrat - zvolit inu, alebo pokracovat s tou co mas a skusit trosku pozmenit zivotny styl aj, ved si este lada a plna sil... 😉
@natalienka12 aj ja ju beriem od 16 a nevidím v tom problém a mam 24.🙈
nie , nie je to z toho, proste pomaličky ti ide metabolizmus dole
a ver že dakedy stačilo trošku sa pohybat dat si volnejšie 3 dni a kg šli dole, v 50 si to odreš k slzam a priberieš aj z náštevy obchodu