Vypíše gynekologička prvý recept na anktikoncepciu na počkanie resp v ten deň kedy idem na preventívku? Ešte som antikoncepciu nebrala a nemala som žiadne vyšetrenia u gyn. Tak neviem ako to funguje
@strasko takže je možné ,že pri prvej návšteve predpíše? Tak je dobre, nerada by som sa objednávali znovu na termín o 3 mesiace 😬, vraj sa niekedy robil aj odber krvi to už sa nerobí? 🤔
Áno, jasné, kedykoľvek ti ju vie predpísať na počkanie. Neviem ako je to teraz, mne voľakedy kvôli HAK brali krv, ale teraz sestre predpísali a krv jej vôbec nebrali, tak neviem, či sa niečo zmenilo, alebo len proste akosi viac na to kašlú 😀
Nemá kto so mnou ísť a po odbere krvi odpadávam tak hádam sa už nerobí ten odber krvi myslím že sa to robilo kôli pečeňových testom
Vieš čo, to záleží skôr od lekára. Mne krv nebral nikdy a možno práve to nebolo dobré, lebo mi všetky HAK čo som kedy brala v konečnom dôsledku skôr ublížili. Čiže reálne ak ti ju zoberie, buď skôr rada aj keď verím, že máš obavy. A vždy sa vieš dohodnúť tak, že keď budú výsledky, len si zavoláš a vystavia ti erecept, aby si nemusela čakať na ďalší termín 🙂
No si hlúpa ak si chces dať predpísať antiky bez toho aby ti neskôr urobili krvné testy
Áno, mala by si ísť na preventívku a tam môžete prebať aj HAK. Ja som vždy z preventívky šla s receptom a potom som už len volala sestričke 🙂