Antikoncepcia a pleť

daniela_1122
14. máj 2013

Chcela by som sa opýtať či má niekto skúsenosť s antkoncepciou Minerva a s jej účinkami na pleť. Beriem túto antikoncepciu pomerne krátko, asi 5 mesiacov, keďže mám problém s akné, ale zatial nevidím zlepšenie 😒 Preto by ma zaujímalo, po akej dobe užívania sa dostavia viditelné výsledky a pleť sa mi zlepší ? Ďakujem za odpoveď 🙂

linda20111
14. máj 2013

@daniela_1122 ahoj, minervu som brala niekolko rokov prave kvoli akne, mne velmi pomohla na plet. ale ked som vysadila, tak sa mi akne znovu vratilo.

daniela_1122
autor
14. máj 2013

takže ti to pomohlo ? no dúfam, že aj mne 🙂 budem trpezlivá a uvidím časom...počula som na ňu len dobré ohlasy, tak dúfam, že výsledok sa dostaví

maria117
14. máj 2013

@daniela_1122 zaujimave, co si si vybrala z predchadzajuceho prispevku. ak sa mylim, mozes ma @linda20111 opravit, ale nenapisala si, ze po vysadeni antikoncepsie, akne vratilo? neviem dievcence kolko mate rokov, ale mne pride logickejsie mat akne za "mlada" , kym ma clovek -nast ako pred tridsiadkov a zakryvat ho potom tonou makeupu + potom pripadne riesit problemy s neplodnostou a kadejakymi inymi "vedlajsimi" ucinkami. tolko obatovat kvoli krase a napokon prejde dalsich desat rokov a i tak zostarneme, ale na piedestal krasy sme obetovali zdravie aj deti. samozrejme, farmaceuti na tom vsetkom vzdy zarabaju,takze oni vam to budu odporucat... moj nazor, nemusite suhlasit, len som mala potrebu sa vyjadrit.

linda20111
14. máj 2013

@maria117 myslim ze pri akne neide vobec o vek, mala som ho ked som mala 15 a mam aj teraz po porode ked mam 27 a keby som predtym nebrala antikoncepciu, tiez by som ho mala. to je vec hormonov, nie veku. inac co sa tyka tych problemov s neplodnostou kvoli antikoncepcii, ja som ju brala od 16 do 25ky a s otehotnenim som nemala ziadny problem. aj ked gynekolog ma upozornil, ze moze byt problem, lebo po vysadeni antikoncepcie sa mi trosku poblaznili hormony (znova sa zhorsila plet) Ja som otehotnela na prvy pokus, presne vtedy ako som si to planovala. keby som teraz nekojila tiez by som brala dalej antikoncepciu - kvoli pleti aj kvoli ochrane pred otehotnenim.

maria117
14. máj 2013

@linda20111 som rada, ze ti to vsetko tak dobre dopadlo