Beriem hak prvy mesiac 7my den dnes.som uz chranena,alebo použiť kondom alebo prerusovanu suloz alebo oboje pre istotu? 😊
Nieje toho trochu vela?😁
@madamzel123 To je podla mna najvacsia ochrana takto spolu. Poznam take ltore otehotneli s HAK takze radsej takto
HaK,prerusovana,kondom..to radsej rovno nesexovat 😀😀😀
Odkedy vlastne ucinkuje hak leverette?
@lubka1983 pride mi to tiez prehnane..v letaku spominaju ze som chranena od prveho dna,ale mne sa to dajak nezda😕
@madamzel123 mne vravela gynekologicka,ze tyzden si este treba davat aj inak pozor, potom je to uz ok.
@lubka1983 ale dobre sa to cita 😀😀😀
@madamzel123 pozor si treba davat stale 😀😀 ale neprehanas to uz nejak ? 😀😀😀
@ninusa7 ja to takto nepraktizujem zatial..len sa radim ze ako 🙂
Si chránená od prvého dňa.
@madamzel123 ani hak, ani kondom nemaju 100% spolahlivost a sice pravdepodobnost sa znizuje, z casu na caz niekto "vyhra jackpot"
Nestraste maaaa😁bo prestanem sexovat uuplne😁😁
@madamzel123 načo? ty si už chránená od vzatia prvej tabletky
@bale1rinka dajak sa mi to nezda😕 ti by potom stacilo zobrat tabletku pred sexom jeden den a fungovat by to malo😁
@madamzel123 Beriem HAK s dvoma prestávkami uz vyse 15rokov, chránena si od prveho dna. Ta tvoja "logika" s jednou tabletkou je pekne smiesna-si prečítaj fungovanie HAK alebo si to nechaj vysvetlit svojim gynekologom.
A ano moze sa stat,ze otehotnies aj napriek HAK-sanca je cca 0,02%.
@madamzel123 pointa ale je, ze sa zacina brat 1 den cyklu, takze vsetko, myslim cely cyklus, sa zacina od zaciatku - cize ziadne vajicko, ziadna vystelka, nic. HAK navodi v tvojom tele stav, ze ku klasickemu cyklu nedochadza, takze chranena si naozaj od prvej tabletky, teda v pripade, ze dodrziavas pokyny.
@evittam a nikdy ta hak nesklamala? Spoliehala si sa len na nu?
@madamzel123 Ano. Plati co pisem. Aspon u mna.
@lubi40 ďakujem za vycerpavajuce vysvetlenie 😊 uz mam v tom jasno.
@evittam ok.vdaka😊
A hlien sa pocas cyklu s hak nemeni? Myslim tak ako pri ovulke atd
😁 HAK je fakt super vynález. Dodžubeš si s ňou zdravie a chráni ťa aj tak len na 99%, takže aj tak je vhodné doplniť ju alternatívnou ochranou, sledovať cyklus. Tomu hovorím výhra 😳
Ahojte chcem sa opýtať som začala užívať moju prvú antikoncepciu, Adele chcem vedieť po koľkých dňoch účinkuje, prvú tabletku som si dala prvý deň menštruácie. Sex som už mala s kondómom, ale chcela by som skúsiť už bez kondomu keď už mám tu antikoncepciu len sa trochu obávam či sa na ňu môžem spoľahnúť, ďakujem za odpoveď 💋
Ja by som pouzila HAK s prerusovanou plus kondom