Antikoncepcia a neprerušovaný sex

1. apr 2023

Možno hlupa otazka ale riesili ste niektorá s partnerom to že napriek tomu že ste brali antiku nechcel sex “naplno” ? Prvý krat som sa s tým stretla u aktuálneho partnera pravdaze to človek takto nerobi keď ste s niekym kratko a podobne. Ale zijeme spolu vo vzťahu nám to funguje nemám najmensie výhrady ale priznam sa že toto má obmedzuje.

Ide o to že antiku som niekoľko krat znášala zle (nalievanie, nevoľnosti…) jednu značku som brala roky to som necítila absolutne že nejakú beriem odvtedy som bola nútená vystriedať dve a obe sadli zle … úprimne sa bojím skusat ďalšiu. Iný druh antikoncepcie nepripadá do úvahy nakoľko neznesiem dlhodobo kondom a len prerušovaný partner nechce. Takto vlastne mame prerušovaný plus antiku :( a cítim sa že ju beriem zbytočne keď si aj tak davame pozor.

Zmenilo sa to u Vášho partnera časom? Moj je úplne paranoidný že ostanem tehotna lezie mi to na nervy, kazi to spontánnosť a radost zo sexu :(

Pekny vecer

dzulli1980
1. apr 2023

No ja neviem, píšeš, že vám to vo vzťahu funguje a Tvoj partner má paniku z toho, že náhodou otehotnieš? ... no a čo, keby si náhodou aj napriek tomu, že berieš antikoncepciu a šanca otehotnieť je minimálna, podľa Teba v zdravom, normálne fungujúcom vzťahu, otehotnela? ... za mňa ten vzťah nie je OK, ja osobne by som takéhoto partnera nechcela.

beata_k
1. apr 2023

@dzulli1980 Mozno na to este jednoducho nemaju vek. So vztahom to nemusi mat nic spolocne. Keby som ja neplanovane otehotnela ako napr. 21 rocna, tak hadam aj do Dunaja skocim.

beata_k
1. apr 2023

Autorka: Zrejme mu chybaju informacie ako funguje HAK. Mozno pokec s gynekologom by bodol ked pojdes na preventivku.

viestta
1. apr 2023

Prerusovana suloz nie je prave najucinnejsi sposob ochrany pred nezelanym tehotenstvom, to ti je hadam jasne

persephina
1. apr 2023

@viestta vsimla si si, ze berie HA a prerusovanu ako bonus?

vinkel
1. apr 2023

100% HAK je nemať sex 🙂. Kamoska brala hak a v ten večer si dala iba 2 poháre vina a o mesiac bola tehotná.

nelca0510
2. apr 2023

Možno ti neverí,že ju naozaj berieš. Nech si kamoš nasadí prezervatív,snáď nájdete značku,ktorá ti bude vyhovovať.

sense
2. apr 2023

Nech si dá priateľ kondóm, píšeš ze ho neznesie dlhodobo, tak tých pár minút hádam vydržíš, dnes ich je na trhu toľko druhov ze určite by ste našli vyhovujúci. Ako brat Hak kt ti nesadne

zelenakobyla123
2. apr 2023

@vinkel to je ako možné? Alkohol funkčnosť antikoncepcie neznižuje 🙂

viestta
2. apr 2023

@persephina vsimla

minsi
2. apr 2023

Ano, mala som takého partnera. On nechcel deti,ja som nechcela a každý sme sa chránili po svojom 😁ale musím povedať,že on bol veľmi nedôverčivý, neviem ,či sa bál, že by som to prestala brat alebo čo😂

martina2781951
2. apr 2023

Kamaratka brala antiku a aj napriek tomu otehotnela 🙂

modrykonik33
2. apr 2023

Istota je guľomet, skôr nechápem rečiam ako naznesies dlhodobo kondóm 🙄 to sú také typický chlapské reči

danica2711
2. apr 2023

tu je dosť podstatné, koľko máte rokov, študujete/pracujete, akú máte finančnú a bytovú situáciu, a ešte aj kopa ďalších (ak totiž máte 18+, študujete a bývate v detskej izbe u rodičov, tak jeho paranoiu chápem)

autor
3. apr 2023

@sense vydrzat vydrzim ale smad nieje sex s partnerom s ktorým zijem o tom aby som to vydržala 🙉

autor
3. apr 2023

@danica2711 čo sa tKa tohto nepisala som to sem nakoľko priateľovi taha na 30tku ja mám zachvilku 24 🙂 mame svoje bývanie mame sa z finančného hľadiska nadstandartne dovolím si povedat že nám nič nechyba, aj keby sa pritrafilo dieťa by sme dokázali uživiť o to nejde . Ide o to že on ho nechce aktualne je dost kariérista a mna to hnevá. Toez by som ho teraz nechcela ale tiež nemám chut spavat s mojou polovickou dalších 5-6 rokov s gumou. Ja v tom teda vidim obrovsky problem a to by som radšej s ním sex nemala vôbec ako takú dobu s gumou …

sense
3. apr 2023

Ale píšeš ze aj Hak ti robí zle... Neviem teda aké problém tie ten. Prezervativ spôsobuje. Ale Hak ti spôsobuje problémy tak ti. Škodí zvnútra
Skúsiť môžeš aj pršať alebo spermicidny krem
Mne to príde priveľká obeta a ústupok z tvojej strany keď ti Hak robí problemy

autor
3. apr 2023

@sense hák ma zavodnuje a mám z nej nevoľnosti kedysi som brala jednu značku ta bola v poriadku odvtedy som odskúšala iné dve a obe som znášala zle …čo sa týka kondómov úprimne radšej žiaden sex ako s ním (nepoviem nachvilku keď je nejaký zdrav priblem alebo sa nedá inak ale dlhodobý spôsob antikoncepcie to nieje) priatel navyše vždy vyberie tie cez ktoré nič necítiť skusala som ho presvedcit na iný druh aspoň a neuspela som… akurát ma to psychicky depta že z toho sexu nič nemám

autor
3. apr 2023

@sense skusali sme pharmatex s tým ma poslal do kelu že ho stipe … neviem :( úprimne telieska sa bojím nakoľko ešte nemám deti a náplasť tiež vylucujeme z praktického hľadiska

martin122ee
19. júl 2023

tak bud si daj teliesko a mas trvalu antikoncepciu alebo uzivaj takzvance spermocialne kondomy kremy idk mas rozne varianty a je po probleme staci rozmyslat :D