Antikoncepcia a návaly tepla, priberanie

klaudulixx
30. aug 2020

Ahojte, neukamenujte ma, ale cisto teoreticky, ak sa chcem vyhnut tehotenstvu a zacala by som uzivat antikoncepciu, ale po mesiaci-dvoch by som prestala a napriklad o pol roka/ o rok by som ju znova uzivala, bola by stale ucinna? Nebol by to zasah pre telo?
Asi odveci otazka, ale ide mi o to, ze s priatelom sa chranime kondomom, no niekedy by sme radi bez, ale ja nechcem byt tehotna a v minulosti som uzivala HAK, ale nejak mi nerobila dobre - navaly tepla, nervozita, priberanie a podob., uvedomujem si, ze to nie je zdrave pre telo, len sa pytam.

luulinkaa
30. aug 2020

Kašli na antiku, kvôli mesiacu sa ti to neoplatí. Kúp si pharmatex😉

emiliamilka
30. aug 2020

@klaudulixx nechápem čo či bude účinné .. či tabletky stratia účinnosť keď ich máš doma nepoužité ?

klarissa25
30. aug 2020

Antikoncepcia je ucinna od prveho dna ked ju začneš spravne uzivat na zaciatku ms

lenkamatkova
30. aug 2020

rozumiem tvojej otázke a áno je to zbytočný zásah do tela...buď to berieš pravidelne alebo vôbec....to si naozaj kúp tie čapíky čo sú hore spomínané ;)

klaudulixx
autor
30. aug 2020

Ci to bude ucinne, lebo som citala, ze baby ktore uzivaju nepravidelne tak otehotneli, len som nerozumela ci to nepravidelne mysleli v priebehu cyklu alebo ci striedali HAK.

Pharmatex mi pride komplikovany 😬 no pouvazujem.

Vdaka za nazory.

jullietka
30. aug 2020

@klaudulixx tak ked ju budes brat kazdy den,tak ucinkovat bude,ale vcase ked ju nebudes brat tak samozrejme nebude ucinkovat. Co je na pharmatexe komplikovane? Das capik dnu a o par minut idete na to. A pri kreme tak isto

emiliamilka
30. aug 2020

@klaudulixx tak ak vynechas tabletku a budeš mať nechránený sex je to akoby si HAk nebrala.. v HAK čo som kedysi užívala bolo ešte napísané že ak sa vynechá aj jedna tabletka tak je lepšie najbližších pár dní používať aj kondóm ..