Ahojte, neukamenujte ma, ale cisto teoreticky, ak sa chcem vyhnut tehotenstvu a zacala by som uzivat antikoncepciu, ale po mesiaci-dvoch by som prestala a napriklad o pol roka/ o rok by som ju znova uzivala, bola by stale ucinna? Nebol by to zasah pre telo?
Asi odveci otazka, ale ide mi o to, ze s priatelom sa chranime kondomom, no niekedy by sme radi bez, ale ja nechcem byt tehotna a v minulosti som uzivala HAK, ale nejak mi nerobila dobre - navaly tepla, nervozita, priberanie a podob., uvedomujem si, ze to nie je zdrave pre telo, len sa pytam.
@klaudulixx nechápem čo či bude účinné .. či tabletky stratia účinnosť keď ich máš doma nepoužité ?
Antikoncepcia je ucinna od prveho dna ked ju začneš spravne uzivat na zaciatku ms
rozumiem tvojej otázke a áno je to zbytočný zásah do tela...buď to berieš pravidelne alebo vôbec....to si naozaj kúp tie čapíky čo sú hore spomínané ;)
Ci to bude ucinne, lebo som citala, ze baby ktore uzivaju nepravidelne tak otehotneli, len som nerozumela ci to nepravidelne mysleli v priebehu cyklu alebo ci striedali HAK.
Pharmatex mi pride komplikovany 😬 no pouvazujem.
Vdaka za nazory.
@klaudulixx tak ked ju budes brat kazdy den,tak ucinkovat bude,ale vcase ked ju nebudes brat tak samozrejme nebude ucinkovat. Co je na pharmatexe komplikovane? Das capik dnu a o par minut idete na to. A pri kreme tak isto
@klaudulixx tak ak vynechas tabletku a budeš mať nechránený sex je to akoby si HAk nebrala.. v HAK čo som kedysi užívala bolo ešte napísané že ak sa vynechá aj jedna tabletka tak je lepšie najbližších pár dní používať aj kondóm ..
Kašli na antiku, kvôli mesiacu sa ti to neoplatí. Kúp si pharmatex😉