Ahojtee chcem sa opýtať, začala som brať antikoncepciu prvý krát v živote a zatiaľ mám menštruáciu už 11ty deň 😢 normalne som mala tak do 5 dni. Teda nieje to úplne číre červené krvácanie skôr taká tmavo červená až hnedá farba tak ako vždy na konci každej menštruácie🙂 Chcem sa len opýtať, že či je to normalne takto dlhšie to mať, nemam žiadne bolesti chválabohu len je to na nervy.. Aaa taktiež sa chcem opýtať po koľkych dňoch by bolo fajn navštívit gynekologičku alebo je to úplne normálne a nemam sa tým zaťažovať? Zas nechcem celý mesiac byť takto. Ďakujem 😁
Je to normálne, žiaľ. Cca prvé tri mesiace.
3 mesiace, potom by sa to malo ustáliť.
@denisa_deniska teda😅 ospravedlňujem sa nenapísala som to tam, ešte som nedokončila ani prvé balenie lebo vlastne 24.oktobra som začala brať antikoncepciu tak ako mi začala menštruácia, ja len som chcela vedieť že či to prvé uživanie je takto stale a potom už to vymizne
@beka2309 u každého ináč... kľudne aj celý mesiac, aj celé tri mesiace. Ja som napr. nemala špinenie vôbec, prvé tri mesiace sa to tvárilo ok, a potom také silné krvácanie a dlhé, že sme zmenili. Teraz som dostala takú, ktorá je originál na silné krvácanie a ja som po prvom blistri myslela, že zo mňa maternica vypadne a trvalo to 8 dní.... tak neviem....
@sella38 tak to mi je ľuto :(( niekedy keď si čítam tie správy čo ine ženy pišu o antiku tak mi to pride, že to iným skôr viac uškodi ako urobí dobre :// a možno aj tvoje telo je take, že možno nieje dobre keď to berieš že ti to nepomáha alebo len treba hľadať stale dalšie. každopadne prajem veľa šťastia snaď sa ti to upokojí a bude to dobre a budeš bez bolesti 😊 ja tiež to mam hlavne na silne bolesti tak uvidime
@beka2309 tak asi ako píšu baby, vydržať 😏 ja som netušila, že toto sa vôbec môže stať, ja som mala 4 rôzne a vždy mi chodila ms na 5 dní, mimo toho nič..
@denisa_deniska chaaapem, tak aspoň je dobre že žiadne bolesti nemam len je to nepríjemne😅 ale uplne chapem, že si telo musi zvyknuť.. taktiež ďakujem za odpoveď
Pockaj prve 3 mesiace
@beka2309 ahoj, asi by som to riešila - výmena inej antikoncepcie. To máš takto dlho po dobratí prvého blistra?