Dobrý večer,ženy poprosím o radu....
Mám 18 rokov čerstvé mám priateľa prvého a dala som si predpísať antikoncepciu....Dr povedal v prvý deň menštruácie,ok teda vybrala som si predpis a čakala na menštruáciu,už 3 dni predtým ma bolelo brucho,reku už to príde išla som wc krvavý výtok cca o 23:00,tak reku je to tu....čakám na menzes aby sa spustil nič ....čakám
...už bolo 00:30 ale reku čo mala som krvavý výtok tak nemôžem premeškať prvý deň krvácania dám si tabletku....druhý, tretí deň vložka čistá až do teraz veď reku ok antika to stopla normálna dnes idem užiť 9 tu tabletku krvacam....neviem som zmätená či je to ok? Včera som zabudla užiť lebo však o polnoci zaspala som no vstala som na to ,zesom zabudla tak o 5 rano som ju zapila...Alebo až teraz som to dostala?menzes ...
Moja otázka znie či je to ok toto krvácanie a ak nie a pomýlila som sa že až dnes mám menzes a dám si tabletku budem chránená? Nepokaslala som to? Mamy sa nepýtal nikdy sme sa tak nebavili....a do rana ďaleko kým zavolám MUDr....ďakujem za odpoveď
Je to v poriadku. Antikoncepcia rozhádze cely prvý cyklus
@kikusenka1 ďakujem ....a myslíte,že ak som sa fakt sekla S tým menzesom (no nechápem potom krvavý výtok nemal byť z čoho nemala som sex vtedy a nie pred tým deň)že ak som to dostala dnes a dám si tabletku je to ok začne ako keby pôsobiť od tohto dňa?
Ano tak by to malo byt no ja by som prvých 7 dní bola opatrná
@kikusenka1 to je samozrejme!!!!!ďakujem krásne. Ja som už bola zúfalá že keď som sa sekla už to nemá účinok aj keby som to dnes dostala 🤣 vďaka Vám
Ma len ti teraz strašne rozhádze cyklus
Prvé mesiace môžeš mať rozhádzaný “cyklus”, telo si musí zvyknúť. Ak sa ti ale niečo nezdá, určite zavolaj lekárovi.