Ahojte, po tom ako ste začali užívať antikoncepciu, prišla vám prvý krát menštruácia? Dnes je druhy deň pauzy zo siedmych, a brucho ma už trochu pobolieva ale zatial nič, tak či je to problém alebo mám pokračovať v brani ďalej 🙂
Áno, zle som sa vyjadrila viem že mám pokračovať myslels som to tak či to mám riešiť ak by neprišla 🙂 nakoľko som po kyretaži, mám mesiac používať aj inú ochranu a myslím že sme tp dodržali dosť svedomito tak hádam tehotná nebudem 🙂
Ja beriem antiku a mne chodi na 3-5 den ms
@diana123008 brala som belaru tam mi chodila ms vzdy druhy den... pri softine vzdy 5 den
mne príde vždy na tretí deň keď doberiem blister 🙂 každý mesiac odkedy beriem HAK mi menzes príde, niekedy trvá dlhšie, niekedy kratšie, niekedy je slabší, niekedy silnejší ..
Dobry den.zienky ja len sa chcem spitat beriem prvy krat antiku a mam dva dni po ms a chcem sa spitat ze ako mam zacat brat tabletky zacnem bielymi alebo zltymi.Dakujem
@diana123008 pokračovať budeš po 7mich dnoch, bez ohladu nato či ešte ms budeš mať alebo ie.....a neboj dostaneš...