Ahojte Včera (26.07.) som dobrala prvý blister antikoncepcie maitalon, chcela by som sa opýtať aké máte skúsenosti s prvou menštruácio a na ktorý deň vám prišla. V prípade vynechania menštruácie by som mala ísť na kontrolu alebo mám vybrať další blister a počkať či mi príde MS další mesiac. Vopred ďakujem
ja dostanem vzdy druhy den najneskor treti mam tu istu znacku. a nedostavenie sa menzesu je zelany efekt. je dost mozne ze budes iba spinit
Ahojte meska mi menzes uz 4den nevjem ako si to.mam privolat
Ahojte,prosim vas kedy mam zacat uzivat antikoncepciu Belara,v prvy den menstruacie,ci az ked skonci menstruacia?Dakujem za odpoved
@didixixi tu treba podotknut, ze ked beries HAK, tak menstruaciu nemas vobec. To krvacanie ktore mas, je len hormonalne krvacanie z toho, ze na par dni HAK vysadis a tym padom sa ti znizi hladina hormonov. Pri brani HAK si proste kompletne odstavujes vajecniky, maternicu a vsetko co ta robi zenou a v buducnosti ti to moze sposobit zdravotne problemy.
Chranit sa pred otehotneniom sa da aj inak a rozumnejsie.
Dobre ranko môžte mi prosim poradit cely viken som nevzala antikoncepciu a dnes rano som dostala menzes...ked si vezmem tak sa mi menzes zastavi??? Alebo ako to funguje
@amonet prosím ťa, ešte berieš maitalon?
@janula2511 uz nie, po porode berem karhlu
@amonet ako si bola spokojná s maitalonom?
@janula2511 v pohode, nemala som ziadne vedlajsie ucinky sedela mi. po vysadeni som do 6m bola tehu
@amonet aké si mala silné menštruačné krvácanie?
@janula2511 kedy? pred zacatim mega silne aj som odpadavala, pocas brania nic, alebo iba spinenie po vysadeni uplne v pohode 3-4 dni slabsie
@amonet tak super, dúfam aj ja budem tak.preto som si nechala predpísať hák kvôli silnému krvácaniu.teraz užívam len 3 deň
Rátaj keď vysadíš a príde oddychový týždeň tak cca 4 deň by mala prísť, ak nepríde išla by som k lekárovi