Antikoncepcia a menštruácia

emilllll
22. máj 2024

Beriem antikoncepciu maitalon už pol roka nemala som žiaden problém až do teraz menstruacia mi neprišla počas 7dnovej prestávke a test zatiaľ negatívny.Tak som začala brať ďalší blister neviem ukázal by mi už test výsledok keď už som po 7dnovej prestávke 5den.

ibrunova
22. máj 2024

@emilllll Je normálne, že menzes semtam nepríde, tabletky berieš normálne, akokeby prišiel.

viktoriaandrascik
22. máj 2024

ako píše @ibrunova je to pri antikoncepcii normálne, ja užívam drovelis kde je dokonca len 4 dňová pauza a pravidelne mi menštruácia nestihne prísť

biaa
22. máj 2024

@emilllll ahoj ako píšu baby je to normálne ak sa to stane občas normálne pokračovať v akoby menstruacia bola ak by to ale pretrvávali pravdaze za doktorkou je možné že by ti tabletky vymenila

emilllll
autor
22. máj 2024

@biaa ďakujem veľmi pekne za odpovede ja tu už panikarim a tehu testy kupujem ako teplé rožky a testujem sa každý deň. Si myslím,ze už by mi test ukázal pozitivitu keď už beriem druhý blister 5tabletku.

janai1
22. máj 2024

@emilllll brala som maitalon skoro 4 roky a celý čas som nemala žiadne krvácanie zo zníženia hormónov. Veď to je žiadaný účinok HAK tak sa ukľudni

emilllll
autor
22. máj 2024

@janai1 ozaj mne ho lekár zmenil,lebo som brala Yadine no je výpadok tak ako náhradu mi dal túto antikoncepciu.

janula2511
23. máj 2024

@janai1 4 roky si nemala menštruáciu?

janai1
23. máj 2024

@janula2511 však som brala hak tak ako by som ju mohla mať? Vtedy nemáš menštruáciu vôbec, môžeš mať len krvácanie zo zníženia hormónov