ahojte,
chcela by som sa poradit...som 2 mesiace po porode...minuly tyzden som bola na gynek.a dala si predpisat antikoncepciu.predpisal mi tabletky softine. povedal, ze prvu tabletku mam uzit v 5.den menstruacie..tak som aj urobila..ale teraz citam na internete, ze antikonc.tabl.sa berie v prvy menstruacny den...
je to pravda?a co teraz?
@babulka025 softine sa moze zacat uzivat 1. az 5. den cyklu. Vacsinou sa sice zacina prvym, ale dr ma asi dovod preco tak davkuje...neurobil chybu ani nic nezvycajne 😉
dakujem za radu..lebo par rokov dozadu som nejake brala, a viem ze prvy den..a teraz ma napadlo. ze je to cudne, ze az piaty..
dakujem za radu.. 🙂
@babulka025
@karinkaeich
@strapco13
baby, chcem začať užívať HAK aj kvôli úprave krvácania, lebo je veľmi silné. Možno blbá otázka, ale nastane zmena už pri užívaní prvého blistra, teda počas samotnej menštruácie, alebo až potom pri prvej pauze?
@cervena_ciapocka tak toto je uplne individualne..HAK ti moze a nemusi sadnut..mne moj prvy druh HAk nesadol /tiez kvoli silnemu krvacaniu mi nasadili/..mala som menzes cez mesiac 😝 , potom ostatne po pauze mi sadli
@karinkaeich
@strapco13
@babulka025
@cervena_ciapocka Maminy, užívala som HAK prvý mesiac a krvácanie po prvom vysadení trvalo len necelý jeden den - je to normálne, či mám stresovať, 🙂
a kojis? lebo ja som uzivala taku, co sa nevstrebava do mlieka. je ich na trhu iba par druhov. ale k tvojej otazke. uz mam treti druh hak a vzdy som uzivala prvu tabletku v prvy den ms. ani som nepocula, ze by nejaka kamoska alebo znama uzivala inak