Ahojte baby. Bola som u gynekologa. Beriem antikoncepciu. Pri pozerani maternice mi zistil cystu a pytala som sa ho co s tym a on ze nic, ze zmizne sama a viac k tomu nepovedal nic. Cysta ma nejak 2 x 2 cm..Mam z toho divny pocit. Naozaj sama zmizne? Nemozu byt z toho nejake problemy? Vopred dakujem za odpoved.
Len neviem co ocakavat. A co potom ked ti praskla?
Ked mi praskla musela som hned na operaciu,v bruchu som mala skoro liter krvi podla doktora.Ale nechcem ta plasit zbytocne,fakt to nemusi byt takto.po operacii som brala antikoncepciu dalej a nic take sa odvtedy nestalo.Tak nemysli na zle,naozaj sa dokazu vstrebat aj same.Drzim palce a neboj 😉
operuju sa cysty nad 8cm ja mam často cysty aj operovana som už bola...🙂 neboj sa nestresuj sa...🙂 male sa zvyknu vstrebat 🙂
ahoj @majuska258, ja som pocula, ze ked si zena zela babatko, ale neotehotnie tak jej narastie cysta, lebo nieco tam chce rast ale ziadne baby tam nie je.... 🙂 mozes sa na to pozriet aj z tohto uhla pohladu. Mam kamosku, ktora veeeelmi chcela babatko a ked konecne otehotnela jej nasli tiez 2 cm cystu. Uz v pohode porodila a ta cysta tam este stale je ale uz nerastie... 🙂
no mozno aj takto sa to da zobrat...baby urcite chcem 🙂 ale s priatelom este len teraz planujeme svadbu 🙂 tak neviem, uvidime 🙂
no vidis, telo vie lepsie ako my ;)) ... daj sa na pozitvne myslenie a bude vsetko v poriadku 🙂 Gratulujem k svadbe!
O nič nejde. Niektoré sa ľutujú pre cysty, myómy, pomaly by chceli na to invalidný dôchodok.
@sonya79 dakujem 🙂
Ja som brala antikoncepciu niekolko rokov a ani som netusila ze mam cystu kym mi nepraskla.Ale vraj su cysty ktore sa postupne vstrebaju,takze nestresovat sa zbytocne kvoly tomu. 🙂